HADİS lerde TÜRKLER !

RevengeN

Üye
1 Ocak 2015
95
0
Ya Allah Aşkına. Nasıl araştırmadan bu konuyu sabite alırsınız. Bunlar Faşimzlerin uydurduğu şeyler. Hadis dinlemek istiyecekseniz gidin Adı en çok duyulmuş sahabelerden gelenleri okuyun. Bunları okuyarak bile bence günaha giriyorsunuz. Bugüne kadar hiç (et-Taberani, El-Cüveyni,el-fiten) gibi gerçekmi yoksa yalancımı olduğu bilinmeyen sahabelerin nasıl hadislerini buraya yazıp sabite alıyorsunuz anlamıyorum. Hakaret amaçlı söylemiyorum ama içinizde bunu okuyup mantıklı düşünen birisi varsa bunların zaten gerçek Sahabelerin lafları olmadığını anlar. Yani pes dedittiriyorsunuz insana. Türkler sürekli övülmüş hadislerde. Faşimzlerin işi bunlar. Kafamdan da konuşmuyorum. Bunu ben çok öncedeen okumuştum. Hocalara falan sormuşluğum var. "Hocam türkler falan şöyleymiş hadislerde" dediğimde aynı cevapları verdiler. Gidin sağlam kaynaktan hadis okuyun. Yalancımı Gerçekmi belli olmayan sahabelerin burada gelipde hadislerini paylaşmayın. Kaldiki adı hiç duyulmamış Sahabelerin %80'i gelen hadislerin hepsi yalandır. Kanıtlanmıştır bu.
 

deneme09

Uzman üye
31 Ara 2014
1,455
0
122
City17-[HL2]
Ben Kanıtsız Bilgiye Kesinlikle İnanmam...
Ama Yine de Teşekkürler :)

RevengeN Seni Tebrik Ediyorum. Aynen Bende Sordum Hocamıza Cevabı "Biz Nerdeyse Yeryüzünün En Pis Irklarındanız. Ne Hadis, Ne Ayet. Bize Özdeyiş Bile Söylenmez..." Dedi.
 
Son düzenleme:

RevengeN

Üye
1 Ocak 2015
95
0
Ben Kanıtsız Bilgiye Kesinlikle İnanmam...
Ama Yine de Teşekkürler :)

RevengeN Seni Tebrik Ediyorum. Aynen Bende Sordum Hocamıza Cevabı "Biz Nerdeyse Yeryüzünün En Pis Irklarındanız. Ne Hadis, Ne Ayet. Bize Özdeyiş Bile Söylenmez..." Dedi.

Bende hocana katılıyorum. Adamın verdiği ayetlerden birine baksana;

"Allah'ı kim kızdırırsa üzerine Doğuya yerleştirdiği Orduyu salardı."

Ne Münasebet. Yüce Allah(c.c) Bir zelzele ile 2 kavmi hem üstten hem altta yerle bir etmiştir. Kimseyi kimsenin üzerine salmaz. Heleki türkler hiç. Türkler Eskiden barbarlardı :D
 

kap1an

Yeni üye
23 Nis 2015
22
0
Bu hadis meselesini çakma hoca kendini alim zanneden Kadir Mısırlıoğlu kabul etmiyor ve de Atatürkden bahsederken sürekli argo kelime kullanıyor ve de bunu bilinçli bir şekilde yapıyor .
 

OttomannSlapp

Yeni üye
4 Tem 2015
7
0
Spor Salonu
Çok harika konu olmuş. Tekrardan ırkımla asil kanımla gurur duydum. Biz Türklerin fiziksel genetiği de diğer milletten insanlara göre daha güçlü ve sağlam bu da ek bilgi olsun :)
 

jabhatjabhat

Yeni üye
26 Haz 2015
20
0
Kardeşler hiçbir peygamber herhangi bir ırkı övmemiştir. Gurur ve şeref duyalacak birşey var ise o da kişinin kanı veya babası değil KİŞİNİN Allah yolunda yaptığı yaptığı icraattır, Allah katında da bu böyledir. Hz Nuh'un oğlu Hz İbrahim'in babası Hz Lut'un Karısı ve Hz Muhammed'in amcası kafir olarak öldüler kan bağları onlara hiçbir fayda vermedi.
Rahman Ve Rahim “Ey insanlar! Muhakkak ki biz, sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve sizi millet millet, kabile kabile yaptık ki, tanışıp kaynaşasınız. Allah katında en şerefliniz Ondan en çok korkanınızdır.”
(Hucurat suresi, 13)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.