hakkımdaki düşünceleriniz

redmon41

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
982
9
Kocaeli
Kardeşlerim Benim bir sıkıntım var Türkhackteam gibi bir site için yetersiz olduğumu düşünüyorum az vakit harcadığımı saçma konular açıp saçma grafikler yaptığımı düşünüyorum Bu siteye layik olamadığımı düşünüyorum sizin fikrinizi almak isterin bu Türkhackteam'ı Bırakmak çok zor olucak ama ben bu siteye hiç bişey yapamıyorum .... Sizce Nasıl bir üyeyim bırakıyımmı.... Sakın yalnış anlamayın sırf bu site için gereksiz olduğumu düşündüğümden bırakıyorum daha hiç site hackleyemedim... neyse sizin fikirlerini almak istedim
 

\WoRTeX-CoSMoS/

Kıdemli Üye
27 Eki 2009
2,654
1
kimse gereksiz değildir.
herkez annesinin karnından boyle dogmuyor kardesım.
bende basta boyleydım..
turkojan ile basladım
darkcomet derken usta olmusum.
visual basic dediklerinde "yiyiliyormu?" diye soru bıle sormustum ama sımdı az cokta olsa bişiler biliyom..
yani yardım konusu acarak lmaer olunmuyor sen alacagını almıs oluyorsun..
az bi vkatini ayırıp (30 dk falan) uzmanlasmak ıstedıgın konu uzerıne arastırmalar yap.
 

TrueBox

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
786
0
ben hackten öyle çok anlamam ama forumda yararlı olmaya çalışıyoruz :D
 

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
Dostum burası bir forum illa ki hacker olucak sın diye birşey yok illaki grafiker olucaksın diye de birşey yok illaki bir şey olcaksın diye hiç bir şey yok :) varlığın ile zaten yeternce iyi bir katkı sağlıyorsun ve birşeyler öğrenmek istyorsan da bunu zamana bırak derrim :) mesela benm hayatım boyunda en çok istediğim şey pogram yazmakdı onu yaptım site de hackleyebiliyorum ama bunlar zamanla oldu ve en basit örnekle site hacklemek konusunda yardım edebilirism mesela bu yazımı sonuna geldiğimde sen bir site hacklemiş olucaksın bunun da garantisini verebilirim :)

şimdi öencelikle bir çok acıkva r sql xss ıss rte .. bunlar saymakla bitmez ve her gecenb gün bir yenisi daha çıkyor diye bilirisn
şimdi yani başlıycağımız için en basitinden bi ıss acığı ile başlayalım

burada herşey anlatılmş bu videoda Site Hacklemeyen Kalmıyacak./The Best & türkhackteam.net - YouTube

burdan yararlanabilirsin ve anlamdığın yada sormak istediğin birşey olursa hiç çekinmene gerek yok pm atabilirsn :)
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
Açıkcası seni tanımıyorum yaptıgın işlerde gözüme hiç çarpmadı. sende diğyer üyeler gibisin bir farkın yok kendini bukadar aşalamanın anlamı yok. THT'ye karşı faydalı birisi olmak istiyorsan önce kendine saygı göster ondan sonra THT'ye ;) Bizim gözümüzde herkez aynıdır eşit. sen az calısıyorsun yararından cok zararın var oo bu adam cok calısıyor dıye bir söz konusu olmuyor. Sağdece tht için gercekten birşeyler yapan ve yapmak ıcın gayret gosterenler Yönetime girerek mükafatlanıyorlar.Kendii aşalamayı bırak bence..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.