Hangi Bolumu Okumaliyim

20 Ocak 2019
185
1
32
Siber güvenlik uzmanlarının meslek hayatlarında işlerine yarayacak eğitimi almaları için üniversitelerde bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi bölümlerde okumaları gerekir.
Not olarak filmlerden izlendiği gibi kolay, havalı değil gerçekten olmak istiyorsan düşünmelisin.
 

muted

Yeni üye
10 Ocak 2023
20
10
Bilgi güvenliği teknolojisi bölümü veya sonrasında siber güvenlik lisansüstü programlara bakılabilir.
Kapsamlı bir eğitim için tavsiyem bilgisayar mühendisliği-programcılığı , yazılım mühendisliği yönünde. Başarılar diliyorum.
 

Gauloran

Moderasyon Ekibi Lideri
7 Tem 2013
8,208
4
689
çok da okumanıza gerek yok eğitim kalitesi iyi değil çoğu üniversitede. bölüm olarak bilgisayar mühendisliğini önerebilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.