Hangi durumlarda yakalanırsınız? / Neden yakalanırsınız?

Edros Detretus

Kıdemli Üye
25 Haz 2009
2,456
31
/var/named
Çoğu kişi , "Darkcomet yaptım yakalanırmıyım?" vb. sorular soruyor , topluca cevaplayım dedim.
Öncelikle her türlü hack girişimi yapmak , yasal olmadığı sürece cezadır.
Yani bir kişiye truva atı , virüs vb. atmak büyük bir cezadır çünkü bir virüs atmak maddi zarar verir veya trojan atmak sosyal hayata müdahale olduğu için cezaya girer.
Aynı şekilde Copyright meselesi var , eğer bir kişinin içeriğini ondan izin almadan kullanırsanız , sizi dava bile edebilir.
Bu her şey için geçerlidir , resim,site,bir sayfa veya basit bir kod parçası için bile.
Çünkü yaptığınız hırsızlığa girer.
Şimdi bazı kişiler diyecek yok hocam öyle bir şey , ben VPS kullanıyorum bana bişeycik olamz.
OLUR!
Dünyada yaşadığınız sürece , yani bedeniniz bu dünyada olduğu sürece yasalara uymak zorundasınız , eğer uymazsanız polisler kapınızı çalar nerden buldunuz bile diyemeden bi baktınız mahkemede ananız babanız size yan yan bakıyor.
Yani VPS falan filan sadece yakalanma sürenizi geciktirir unutmayın karşınızda çocuklar yok , gerçek Hackerlar var adamlar bu işlere senelerini vermişler ve devlet için çalışıyorlar yani isteseler giydiğiniz donun markasını bile bulurlar.
Hiçbir şekilde kaçışı yok , he diyorsanız ben uzaya çıkıp hacklicem etrafı , buyurun uzay sizin çıkın yapın sorun olmaz :) .
Ayrıca birde şu mesele var , Türk sitelerini hackleyince sorun oluyor da , diğer siteleri hacklerken neden sorun olmuyor?
Olay şu , site sahibi ile sizin arasında uzak bir mesafe olduğu için ve genellikle çoğu kişi siteye index atıp gittiği için uğraşmak istemiyor.
Fakat Türk sitesi için ise durumlar farklı , adam Türkiye'de yaşıyor sizde öyle , yani mahkemede başarılar.
Umarım anlatabilmişimdir :).
İyi hacklemeler!
 
Son düzenleme:

THTGGMAN

Katılımcı Üye
14 May 2016
326
0
İstanbul
isteseler giydiğiniz donun markasını bile bulurlar. Gece Gece Kahkaha Attım Yararlı Bir Makale Olmuş Eyvallah :)
 

Lestrox

Yeni üye
10 Ara 2015
9
0
haklısın kardeşim, istediğin kadar vpn&vps kullan senin internete çıktığın yeri modemin direkt olarak ele verir
 

byred76

Yeni üye
27 Haz 2016
7
0
Bence hack mantık işidir..benim gibi md5 ile 5 km deki wirelesin şifresini kırıp 100 tllik bir pc ile hedef siteyi allak bullak edip içini rahatlatıp sonrada elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaşmak..Hayatı nasıl yaşayacağın sana kalmış
ama tabii ki biraz maddi olarak iyi olman lazım çünkü her hackte pcyi pert etmen lazım

İYİ hacklemeler :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.