Hangi kali linux sürümünü kullanmalıyım

MerzgeK

Yeni üye
30 Mar 2021
3
0
Merhaba arkadaşlar ben hackerlığa yeni başladım ve hangi kali linux sürümünü kullanacağımı bilmiyorum 2021.1 imi kullanmalıyım yoksa eski sürümleri mi kullanmalıyım.Ve arkadaşlar bide eski sürümlerde daha fazla destek var yani kali linux da bir hata çıktığında google da bununla ilgili daha fazla şey çıkıyor ama yeni sürümlerde çok fazla sonuç çıkmıyor ve eğitimini izlediğim kişilerde eski sürümleri kullanıyo.Yani kısaca hangi sürümü kullanmalıyım.Şimdiden Teşekkürler
 

Sun Tzu

Katılımcı Üye
20 Nis 2019
272
1
Chinese
Desteği boşver ben ParrotOS Security Kullanıyorum Pİyasada neredeyse en az desteğe sahip debian tabanlı işletim sistemlerinden biri fakat ben ubuntu sorunu ile parrotun sorununu çözebiliyorum, onun için çok takılmana gerek yok. Birde sistem özelliklerini gözden geçir RAM,Core vs.
İyi akşamlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.