Hangi konuda uzmanlaşmayı hedefliyorsunuz?

Rozz

Uzman üye
19 Ağu 2019
1,388
51
Hangi konuda uzmanlaşmayı hedefliyorsunuz?
Hepimiz illaki bu foruma bir amaç için geldik peki sizin amacınız ne?
 

DARKF0REST

Üye
15 Eki 2019
135
0
bu forma ilk geldiğim zaman oyun alanıydı hedefim hep okuyordum deniyordum sonra birazda çevre etkisiyle webe kaydım şuan için sorarsan kendimi işime yarayacak alanda geliştirmek desem daha iyi olur
 

benjoo

Yeni üye
30 Haz 2018
20
0
Yazılım mühendisliği konusunda komutanım eğer iyi bir yazılımcı olursam o zaman hem kendim için hemde ülkem için büyük başarılar yapa bilirim
 

'Creative

Kıdemli Üye
16 Mar 2017
3,246
92
Geçerken uğradım ben. Network ve Siber Güvenlik Uzmanlığı Şu sıralar Web Programlama'ya da merak saldım.
 

RAUN

Efsane Grafiker
19 Haz 2011
6,697
113
Reykjavik
Güzel yorumlar varmış hoşuma gitti. :)

Arkadaşlar bende lise yıllarımda forumla tanıştım. Bilgisayar ve özellikle de grafik tasarıma olan merakım sayesinde yolum buralara düştü. Grafik tasarım kategorisinde Dexterli ve Reflection nickli iki kral insan vardı. O zamanlar Se-zer hocamız da liderdi. Grafik tasarıma olan ilgim ileride mesleğim oldu ve mesleğim olmasında ki en büyük etkenlerden bir tanesi bu platform ve bu platformdaki güzel insanlardır.

Bu forum ben ve benim gibi pek çok insana geleceğini inşa etme konusunda ışık tutmuş olabilir, zira Türk hack team basit bir internet sitesi değil. Bu platformdan alınabilecek tüm güzellikleri alıp ileride kendinize, ailenize ve vatanınıza hayırlı bir birey olmanız dileğiyle.
 
Son düzenleme:

WoqRoot

Yeni üye
13 Nis 2019
22
1
Siber güvenlik konusunda uzmanlaşmak tek hayalimdir. Tek eksiğim bilgi alabileceğim bi destek ve kaynağım yok. Bu zamanlar da herşey para olmuş benim gözümde, yani çoğu kişi bir bilgi biliyorsa bunu sadece kendi için biliyor bilgi aktarımına gelince kimse yardımcı olmuyor. Yani sinirden yazamıyorum kusura bakmayın. Yani öğrenmek bu kadar zor olmamalı bence. Size sadece sormak istediğim, siber güvenlik için bilgi alabileceğim bir yer bir kişi farketmez nasıl yardım alabilirim acaba öğrenciyim bu arada. Şimdiden teşekkür ederim sizlerin bu şekilde yazdıklarınızı okuyunca, gerçekten ne kadar güzel işler başarmışsınız diye iyice motive oluyorum sizler sayesinde güzel şeylere teşvik oluyorum. Hepinize teşekkürler.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Büyük düşünün.. Elektronik harp konusunda mesela, Türkiye'de yapılması gereken çok şey var. Korkmayın, ilerleyin.

Ama Allah rızası için, anlıyorum normal şartlar altında bana göre bir yazılımcı için üniversite önemsizdir ama bir üniversite mezuniyeti sizin bir yatırımcı tarafından ciddiye alınmanızı, bazı destekleri talep edebilmenizi ve de her şeyi doğru yoldan yapabilmenizi sağlar. Üniversite okuyun. Derslerinize sıkı çalışın. Birincil amacınız bu olsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.