Hangi Link Kısaltma Sitesi Daha İyi ?

efereka

Yeni üye
30 Ağu 2019
2
0
Merhabalar, ben internet üzerinden ufakta olsa bir kazanç elde etmek amacıyla bu işe girdim. Şuan site bakıyorum. 3 tane bildiğim site var sadece. Bunlarda: tr.link, link.tl ve pnd.tl. Hepsinin cpm oranlarını karşılaştırdım ve tr.link'in üstün olduğunu gördüm. Sizin bir öneriniz varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

Or8ngQ.png

zGOvX6.png

GZWQV6.png
 

'Börteçine

Kıdemli Moderatör
25 Şub 2016
7,616
785
basit bir elektirik kesintisi yüzünden sunucusundaki bütün verileri kaybedicek kadar amatör olan trlinke bulaşmada
 

Mertcanxs

Üye
1 Ocak 2019
65
0
pndyi öneririm pnd.tl den en son 53 tl kazanmıstım, baya geçti ozamanlar iyiydi şuan da iyi olduğunu düşünüyorum.
 

CemilK

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
720
0
Nereye...
Ben tr.link öneriyorum. Sıkıntısız sayım yapıyor. Bu para konuoarında eksik olursa yardımcı oluyorlar.
 

MooNLighT0

Yeni üye
13 Ocak 2019
8
0
tr.link bence elektrik kesintisi diyen arkadaş bu geçen seneydi o zamanlar evet amatörlerdi belkide şimdi öyle bir sorun olacağını düşünmüyorum ve güzel hit getirirsen cpm bayağı bir artıyor falan...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.