Hangi spor dalına başlamalıyım

exlord06

Katılımcı Üye
31 Mar 2013
394
0
Ankara
6ay kadar fitness'a gittim ancak okul saatleri uyuşmadığı için bırakmak zorunda kaldım , ama tekrar bi dövüş sporuna başlamak istiyorum yaşım 17 boyum biraz kısa 168cm civarı boyumun uzamasınada yardımcı olacak bi spor dalı gerekiyor sizce hangisine gitmeliyim ?
 

TheOrca

Katılımcı Üye
27 Ocak 2016
427
0
...
Boyunun uzamasına ve kas yapmana yardımcı bir spor dalı var ama dövüş sporu değil
 

MaSMaVi

Yeni üye
27 Ağu 2007
44
0
Kocaeli
Özellikle bacak boyunu uzatmada tekme atmak açma, germe, fırlatma gibi hareketler kemikler ve eklemler üzerindeki baskıyı azaltarak uzamaya yardımcı olur. Basit olarak anlatmak gerekirse, ayak yerden 5-6 cm kadar kaldırılır öne ve yana doğru tekme atılır. Yöntem tekmelerin hızlı ve çabuk olması gerekir.

Mantıklı gelen kick box. bununla beraber düzenli olarak basketbol ve düz koşu yaparsanız mutlaka yol katedersiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.