Hangi telefonu alsam

alemdar5234

Katılımcı Üye
14 Şub 2012
577
0
İstanbul
400 ile 600 arası bi telefon alıcam android olsun en az 6 mg kamerası olsun internetten arastırdım belli bi telefon bulamadım aklınızda bi telefon varmı veya kullanıp memnun kaldıgınız?.
 

J3yTroJen

Katılımcı Üye
6 Nis 2012
678
0
O Paraya Galaxy Wonder İyidir ama üstüne para koyup s3 mini alabilirsin Arkadaşımın dedigi gibi :) 6mp kamera bulman zor ya 5 standart ya 8 yada 13 var bilgidgme göre . Ace ve Youngdan Uzak dur yeter :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.