Hard diski biçimlendirip yeniden format atma

DarKSpaWn

Katılımcı Üye
21 Tem 2012
292
0
Antalya
Beyler kuzenimi bilgisayırıma virüs bulaştı ve yanlışlıkla C: sürücüsü yerine D: ye format atmış bizde onun harddiski söküp benim pc ye takıp biçimlendirip yeniden onun bilgisayara taktığımızda windows u yüklerken herhangibi bir sorunla karşılaşabilirmiyiz ?
 

RAUN

Efsane Grafiker
19 Haz 2011
6,697
113
Reykjavik
Bence karşılaşmayacaksınız ama senin bilgisayardan biçimlendirip tekrar onun bilgisayara takıp windowsu yüklemeye ne gerek var dostum direk onun pcye takıp formatı çak :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.