HDD Life pro türkçe

SToRMeR¬X

Kadim Üye
22 May 2008
5,241
10
Kã¥SéЯ! ~ |З8|
Bilgisayarınızın en önemli donanımlarından bir tanesi hiç şüphesiz sabit diskleriniz. Sabit diskiniz içerisine bütün çalışmalarınızı, resimlerinizi, müzik dosyalarınızı kısacası bütün dosyalarınızı kaydedersiniz ve eğer yedekleme işlemi de yapmıyorsanız risk altındasınız demektir. Çünkü sabit disklerin de bir süresi çalışma ömrü vardır, belirli bir saat okuma, yazma, dönüş süresi gibi değerleri vardır, ve bu değerlere ulaşıldığında sabit diskler problem çıkarmaya hatta hata verip çalışmamaya bile başlayabilirler.

İşte bu durumdan korunmak ve daha önceden önlem almak için kuracağınız küçük bir program sayesinde bilgisayarınızdaki sabit disklerin ömrünü ve o anki performansı ile ilgili bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu bahsettiğimiz işlemleri yapmanız için sizlere bu programı öneriyorum kolay gelsin.....

hd1oi8gi9.jpg



http://rapidshare.com/files/93103391....157_Crack.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.