Herkese selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiibrit

Yeni üye
26 Haz 2015
6
0
Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi herkese selamlar.
Büyüklerimin ellerinden öper küçüklerimi yanaklarından sıkarım.
Günümüzde sosyal ağlar gün geçtikçe anlam/önem ve değer kazanmaya devam ederken şöyle bir kendime baktım. Ben bu hayatın neresindeyim?
İlkokul dönemlerimden beri bilgisayar ve teknoloji ile haşır neşir olmayı pek severim. Ama bunca zamanı tamamen boşa harcadığımı, yanlış yerlere yöneldiğimi fark ettirdi az önce ki ''Ben bu hayatın neresindeyim?'' sorusu.
Her işlemin artık sanal ortamda gerçekleştiği bu dünyada yazılım, yazılım dilleri v.s gibi konularda ustalaşmak bizleri bu sanal ortamın kralları yapacaktır
Bu düşünce yapısıyla, zaten merak sahibi olduğum bu konulara daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum. O yüzdendir ki bu; elde tutulur, hatırı sayılacak ve ülkesi menfaatlerini kollayan forum/grup'a üye olmaya karar verdim. Umarım bu forumun bana 1 kattığına karşılık kısa sürede ben ''1000'' katabilirim. Tekrardan herkese selamlar, iyi forumlar
 

WiSe AnGeL

Üye
25 Haz 2015
206
0
Şanlı Urfa
A.selam Hoşgeldiniz,
Yazdıklarınızı Zevk'Le Okudum
Zaten Siz Bu Düşüncenizle Kısa Sürede Hedeflediğiniz Yere Varıcaksınızdır!
 

kiibrit

Yeni üye
26 Haz 2015
6
0
A.selam Hoşgeldiniz,
Yazdıklarınızı Zevk'Le Okudum
Zaten Siz Bu Düşüncenizle Kısa Sürede Hedeflediğiniz Yere Varıcaksınızdır!
Umarım herkes bir gün hedeflediği yerde olur. Motivasyonuma ayrı bir değer kattığınız için teşekkür ederim
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.