Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı (Nasıl geri Alabilirim ?)

ahmetweb89

Yeni üye
17 Şub 2021
12
1
uzun süredir emek harcadığım instagram sayfası bir anda kapandı ve bu hatayı veriyor
Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı. Hesabını nasıl geri alabileceğini öğren. https://help.instagram.com/579394218790742


daha sonra ki sayfada ise

Hesabınız Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın​


Bağlantıyı Kopyala

Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için silinmiştir. Bu hesaba giriş yapamayacaksınız ve hesabınızı kimse göremeyecektir. Bu tür ihlaller nedeniyle silinen hesapları geri koymamız mümkün değildir.



eğer çözümü bilen ve bana yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen konuya yazarsa sevinirim . Boş yere hesabımın gitmesini istemiyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.