Hiç Hacklemeyenler İçin / CW Exploiter TM

vedado

Katılımcı Üye
4 Eki 2009
974
0
uzay olması lazım!
Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Aramızda SQL Injection Kullanmayı Bilmeyenler var Hatta Hiç Site Hacklemeyenlerde Var InşAllah Bu Videodan Azda oLsa Birşeyler Kaparlar..(Bu Videoda Örnek Bir SQL Injection iLe Örnek Bir Açığı Kullanarak Nasıl Site Hacklenir olayı Anlatılmıştır)
Yeni Başlayanlar Haydi Bakalım Bu Videoyu Izledıkten Sonra Site Hackleyemeyen Kalmayacak.. Md5ler iLe İlgili Sorun Yaşarsanız İlgili Dökümanları , Programları Vesaire Araştırınız.. Forumda Mevcuttur.Umarım Yararlı oLur.
Download : https://tik.lat/OjKqa
Alternatif Link : https://tik.lat/fKTVK
 

öcal1453

Yeni üye
2 Eyl 2009
39
0
TÜRKLER; ORDUSU OLAN BİR DEVLET DEGİL,DEVLETİ OLAN BİR ORDUDUR.

Türkün Tür
k den başka dostu yoktur !
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.