Hiçbir virüs programının bulamadığı trojan yaratma programı.

Gri Kurt

Yeni üye
19 Ağu 2019
12
0
VİDEO


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dGKj7exiRxs[/ame]


Dostlarım burdaki adabı tam anlayamadım. yanlışım olursa kusura bakmayın.​


Şİmdi dostlarım anti virüs brogamları bilindiği gibi bir çok virüsü ve trojani engelliyor aslında bunuda geçmesi kolay. bir çok progam var benim tavsiyem vail.

bakın dostlarım benim oluştruduğum bir virüs.

https://www.virustotal.com/gui/file...30b1616af1b46db9e6fb9db832c5421fc2c/detection

progamın github linki.

https://github.com/Veil-Framework/Veil


eğer çok istek gelirse videolu anlatımını yaparım.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

zarrokk

Üye
8 Haz 2019
75
0
Adam buraya kanıtlarıyla ve github linkiyle beraber koyuyor, öyle bir şey mümkün değil diyorsun. Post kasma huyunuzdan vazgeçin lütfen..
Neyin kafasındasınız bilmiyorum ki. Bakın böyle şeyler mümkün fakat olay şu adamın virüstotal ile tarattığı .exe dosyasını bu toola ile oluşturup oluşturmadığı belli değil ve şunu da belirtmek isterim paylaştığı github toolu virüs içeriyor olabilir de yani kullanmadan önce kaynak kodlarını inceleyin python ile yazıldığından dolayı bu kolay olucaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.