Hile Hack Dersleri

Turqhacq

Üye
28 Ocak 2012
61
0
Sayın THT Kurucuları Forumumuzda Oyun Hile Hack Dersleri Açılsa Çok İyi Olur.Bu Kararı Gözden Geçirin Derim :)

İyi Forumlar
 
Son düzenleme:

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
25
bir çok konuda anlatım bir çok hack videosu ve bilgiler mevcut, kendini geliştirmeyi deneyebilirsin kimse çıkıpta hadi hack yapalım diyip size öğretmez bir şeyler. kendiniz isterseniz yaparsınız :)
 

ByMask

Katılımcı Üye
1 Ara 2011
372
0
kendin araştır bul tabi bu işi bilenlerinde bilmeyenlere öncülük yapması lazım
 

cottoman9

Yeni üye
8 Nis 2012
30
0
Bursa
Dedeniz Gibi Güzel Olur tabi ama şöyLe bir gerçek var İhanet Arkadasımızın da dedigi gibi kimse çıkıpda hadi hack felan yapalım demez bunun için çabalamak gerekir 2 program siz bulursunuz 2 program ben 2 programda başka bir arakdasımız bunları birbirimize sunarız başka biride bize katılıp onları bir araya getirmek için ugrasır ve olur Başka çıkar yolu yok Malesef :)
 

RedHour

Kıdemli Üye
22 Eki 2012
4,097
2
Sivas
Kendin Ögrenmezsen Bir Yararı Olmaz ugraşıp Ögreneceksin Adresler Nasıl Bulunur Programa Nasıl Geçirilir
Pointer vb. kavramlar nelerdir hangi programlar ile yapılır kodlamaya nasıl geçirilir ben derslerini veriyorum ztn ancak tht'de pek emege saygı yok o yüzden burda vermiyom .s
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.