Hile Yapabilecek !

8 Nis 2016
54
0
Metin2.exe
www.klanlar.org Hile

www.klanlar.org'da HİLE YAPABİLECEK VARMI? BAYAĞI ARAŞTIRDIM FAKAT BULAMADIM... ÇOK ÖNEMLİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

Özel mesaj yoluyla yazabilirmisiniz?
 
Son düzenleme:

0110

Uzman üye
3 Haz 2017
1,259
0
Oyun Android offline ise
Yada bilgisayar offline oyun ise yaparım
Online yaparım ama hata alırsınız yani online oyunlara yapamıyorum
Eğer offline oyun ise özel at inceleyim.
 

King Kong

Kıdemli Üye
19 Mar 2017
2,392
10
Klanlar.org'ta Hile Yapamazsın En Güzel Yöntem Saldırmak İçin Opera Browser Kullan Tek Tuşla 15 Köye Aynı Anda Saldırabiliyosun Tabi Hile Değil Sadece 15 Tane Köye Ayrı Ayrı Asker Göndermemen İçin...
 

Sadrazam99 c99

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,159
0
null
Arkadaşım böle oyunlar yerine wolfteam metin2 gibi oyunlar atsaydın hilesini yapmayıda hilelerinide arşivide atardım.

bu tarz oyunlarda hile yapmak sıkıntı çıkara bilir site üzerinde oynama yaparız ama zorluk çekeriz + normal oyunlarda (gta-cs:go) oyun dosyalarıyla beraber iniyor ve onlarda oynama yapa biliriz.


:) bula bilirsen yapan kişiye helal olsun de
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.