Hosting & Chat siteleri hacked

soyletmez

Yeni üye
19 Tem 2006
44
2
Sende zorro ol dusunuruz:)

Bu sitenın belırlı kuralları var kımseyı ornek vermeyınız kurallar dısı hareket edersenız mesajlarınız siLinir ;)


sen o zaman zorroya beni sor bakalım...sonra tekrar konsalım..zorroyla yetki icin konustuk ben kendim istemedim.orda astegmen yazdıgına bakma rütbe takıntım yok..
 
Son düzenleme:

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
sen o zaman zorroya beni sor bakalım...sonra tekrar konsalım..zorroyla yetki icin konustuk ben kendim istemedim.orda astegmen yazdıgına bakma rütbe takıntım yok..


Ne zorroya nede başka bir admıne sormama gerek yok Rütbeyle alakan var yada yok
oda ılgılendırmez Rütbeyle ırgalamıyorum senı ve dıyorumkı kurallara uy... ve şunu ıyı bıl bu meSajı herkez okuyor eger admın bile bolum kuralları dısı bır meSaj yazarSa onuda SiLeriz umarım anlamıssındır..!

admın user ayrımı yok hala anlayamadınızmı herkez bir..!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.