hostinger'den aldığım site kapandı

windows39

Üye
11 Ara 2015
234
0
Ankara
Merhaba öncelikle . Yaklaşık 3 ay önce hostingerde host satın aldım . hosttan gayet menmundum ki bir sabah çok fazla ziyaretçi aldığı için kapattılar . Bu konuda mailler atsamda dönen olmadı . Daha sonra hostumu natroya taşıdım ve yine aynı sorunu yaşadım bana satın alırken sınıfsız trafik dediler fakat site fazla ziyaretçi aldığı için kapattılar yine muhattap bulamadım sizce ne yapmalıyım ?
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
o kdar trafiği nereden geldiğini biliyo musun normal olarak hiçbir site kolay kolay trafikten kapanmaz ddos saldırısı vardır

Natro, daha doğrusu herhangi bir servis sağlayıcı, bedava değilsen "sana DoS atılıyor seni atıyom müşterilikten" diyemez. İnletirsin.

Ama aklıma geldi. Şu anda mapusta olan bir xdebron var. O arkadaş ele geçirdiği sitelere index basmak yerine, onları kendi DoS botu haline getiriyordu. Biri siteni kırmış olmasın?
 

windows39

Üye
11 Ara 2015
234
0
Ankara
Cevaplamıyorlar bile 90 (212) 213 1 213 arıyorum teknik ekibe aktarıyoruz diyor açan kişi sitenin paketin dışına çıktığını söylüyor oysa ben sınırsız trafik diye almıştım paketi .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.