.html Dosyasına URL verme Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJ_KALqSİZ

Katılımcı Üye
24 Ara 2009
720
0
HUN
.html Dosyasına URL verme Yardım Lütfen
Neolur yardım edin cok acil bi dosyam var not defterinden .html die kaydettim ama url veremiyorum yardım LÜTFEN.!
 

Charpce

Katılımcı Üye
23 Eki 2011
354
0
ne url si vercen ? Eğer bahsettiğin şey İnternette yayınlanması ve herkesin linke tıkladığında O açılması ise
Onun İçin web siten Olcak Orada Yayınlayacan
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
post kasan arkadaslar bugun çok gözüme batıyosunuz bilginiz varsa söylersiniz yoksa yazmazsınız bu kadar basit, konu anlaşılır olmaması karşı tarafın sorunu, lakin hiçde anlaşılmayacak bişe yok, hosta atmayı ,linke çevirmeyi soruyor arkadasınız, diyeceginiz 2 kelime, bedava host.

hostları araştır adamım ben run host. kullanırım hep arada hata veriri domain adında fln çok sorun yaşanır kullanan çok oldugu için ,linkin bir diger yoluda bedava siteye upload etmektir com.nu ya atabilirsin mesela.. kolay gelsin..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.