Hulk.py İLE DDOS CMD ÜZERİNDEN // RESİMLİ ANLATIM // BARLAS

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Kardeşim çok güçlü bir şey değil zaten sağlam sitelerde bir işe yaramaz ve her sitede olcak diye de birşey yok.

Ustam, testi yaptığım o site, wamp server... Windows üstüne kurulmuş üfürükten apache. Kombassan tower'daki bütün diğer bilgisayarlarla beraber aynı interneti paylaşıyor. Dindar otel olunca kimse saldırmıyor, ondan rahatlar. Daha geçen Konya'ya Kompen'e güvenlik analizine gittim, o zaman gene gördüm sunucuyu, hatta adam gibi bir yere yükleyin diye yarım saat azarladım...

O siteyi kıramazsa, hiç bir şeyi kıramaz. Önceden anlattığım gibi, bir sitenin en güçlü yerine - http, web sunucular http'yi hızlı işlemek için optimize edilir - saldırıyor, header'ı malformed yani bozuk gönderiyor bundan kontrol eden her site işlemeden reddediyor, tek thread'de teker teker atıyor yani çok yavaş...

Benim saniyede 300+ tane 1400 byte'lık ICMP ping gönderen DDOS programım var, ben ona işe yaramaz diyorum ama bu on kat yavaş.
 

BarlasX

Katılımcı Üye
27 Haz 2015
813
2
TeŞKiLaT
Bak kardeşim bu şekilde görünmeli.
ngWkyR.jpg

olmuyosa diğer saydıklarıma bak bi.
 

02d3

Kıdemli Üye
23 Haz 2015
2,581
1
LA
403 erişim kısıtlaması. DoS saldırısı sonucunda olmaz. Sen giremiyorsun sadece. Denedim.
 

BarlasX

Katılımcı Üye
27 Haz 2015
813
2
TeŞKiLaT
kardeşim 72.satırda hata var diyor ben Python hakkında pek bi'şey bilmiyorum bende öyle bir hata almadım Python bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
 

xLakata

Üye
9 Ağu 2015
194
0
Aynen ya 1 kere python indirdik birde yine silmiyelim acele bilen birisi varsa anlatırsa iyi olur. BarlasX C: ye girdikten sonra dosyayı attım en C: ye girince alta indim dosya c nin anasayfasına yüklenmiş o yönden sıkıntı yok win8 işlemci bu arada.
 

BarlasX

Katılımcı Üye
27 Haz 2015
813
2
TeŞKiLaT
Bir de şu şekilde açmayın deneyim dedim ama;

Kod:
cd..
cd..
cd python27
python.exe
buraya kadar geldim ama python ile dosya açmayı bilmiyorum.Bilen arkadaşlar bir el atsın.
 
Son düzenleme:

xLakata

Üye
9 Ağu 2015
194
0
BarlasX yaptım ama site için çalışmadı birşey değişmedi yani çökmedi. Ücretsiz site ama yinede olmadı.
 
25 Ocak 2012
84
0
yıne bu sıte calısıyormus heckledım sandım aynsını uyguladım her halde benım hatam var gb sızden cevap alabılırmıyım
 
25 Ocak 2012
84
0
yanı hecklemek gecıcı bır surecmı anlamıs degılım bunun acgını nasıl bula bılırım onu ornek olarak anlatırmısınız sell mı atmam lazım her hangı bır verdgınız sellerden onun dokumanını degıstırme ozellıgım oluyormu ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.