Çözüldü ı doser nedir açıklarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,881
248
İstanbul
Idoser bir çeşit melodi türü, insanlar genel de transa geçmek için bu tür müzikler dinliyorlar, ama
tabi ki de gerçekliği yok ben inanmıyorum, insanlar tamamen düşüncelerini o yöne yönlendirdikleri için
bu şekil transa girdiklerini düşünüyorlar.
 

HeRTeS

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,860
2
Mars
Merhaba, Poux
I Doser çeşitli frekanslar ile beyninize komut vermek için oluşturulmuş dosyalardır. Bunları stereo kulaklık ile dinleyerek istediğiniz komutları frekanslar yardımı ile verebilirsiniz. Her komutun bir dozu vardır. Aşağıdaki linkten detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Kod:
[URL="https://www.turkhackteam.org/deep-web/1254634-dev-i-doser-arsivi-zaliminx.html"][CENTER]https://www.turkhackteam.org/deep-web/1254634-dev-i-doser-arsivi-zaliminx.html[/CENTER][/URL]
 

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,250
38
26
Kocaeli
I-Doser tam bir saçmalıktır. İnanan varsa üzülüyorum. Lisede denedim, hiçbir olayı yok. Hatta denilen her şeyi uyguladım. Güzel ve kaliteli bir kulaklık ile, karanlık bir ortamda, rahatsız edilmeden dinledim. Hatta hafif ile ağır arasında dinlenme dozu da var onu da dinlemiştim. Hiçbir işe yaramıyor cidden. Boş zaman kaybı bence.
 
1 May 2013
88
0
N/A
tamamen psikolojik olarak doserdeki etkide oluyormus gibi hissediyorsunuz kısa sürede frekans dalgarıyla böyle etkileri görmek mümkün değil tamamen kişinin her an birşey olucakmış psikolojisi :)
 
20 Ağu 2016
163
0
Her ne kadar etkisi %80 (bence) psikolojik olsa da 20 dakikalık hazırlanma dozu + lucid dream dozu iyi uykuya sokuyordu uyku problemine birebir. Ha lucid dreaming yaptın mı etkisi oldu mu desen hayır :) fakat dediğim gibi uykuya dalmakta sıkıntı çekenlere tavsiye edebilirim.
 

Wep

Kıdemli Üye
28 Ocak 2015
4,412
8
İstanbul
Knk böyle esrar ot gibi bi şey ama kulaklıktan dinliyosun duman fln yok tmm mı ama hackerler alıyor çok tehlikeli bi şey gibi ama alınca mesela çok değişik şeyler oluyor sevdiğin kız rüyana giriyor mesela
 

CH4M3

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,926
16
php island
Belli frekans aralıklarındaki sesler, beynimizde belli başlı etkiler yaratmaktadır. I-Doser mantığının temeli de frekanslardır. Tabi I-Doser dinlemeye başladığın gibi hemen etkileri gözükmemektedir. Programlı ve düzenli bir şekilde dinlenilince etkiler yavaş yavaş kendini belli eder ve beyniniz alışır. Bunu şöyle düşünebilirsiniz. Deli olan biri birden mi deli oluyor, yoksa zamanla mı? :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.