iCare Data Recovery Enterprise 4.3 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

dryusufbal

Uzman üye
26 Eki 2007
1,723
1
scaled.php


iCare Data Recovery Enterprise 4.3 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Eğer sabit diskiniz biçimlendirilmiş ve silinen verilerinizi kurtarmaya ihtiyacınız varsa endişelenmeyin. iCare Veri Kurtarma Yazılımı ile biçimlendirilmiş sabit diskinizdeki dosyaları geri alabilirsiniz, çöp kutusunda silinen dosyalar, dijital fotoğraf makinesindeki sd kart fotograflarınızı, flash kart, usb sürücü, çıkarılabilir bir sabit sürücüdeki dosyaları kurtalabilir.
Program derin dosya arama teknolojisi ile, diğer veri kurtarma araçları tarafından kaçırılmış kayıp dosyaları kurtarabilirsiniz. iCare Veri Kurtarma Yazılımı sabit disk, harici sabit disk, USB sürücü, sd karttaki dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Boyut: 3 MB
Sıkıştırma: rar / Şifreli
Tarama: Kaspersky İnt. Sec. 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7

down.png

ICare Data Recovery Enterprise 4.3 [ x86 - x64 ] - Katılımsız İNDİR

PASSWORD/PAROLA: doctor

Üstteki linkte, linklerin silinmemesi için SKYMONK şifrelemesine geçtim. Tıkladiğiniz anda inen küçük arayüz ile premium indirme olanağı sunan bu öellik artık sizinle.
İndirme bağlantısı inen arayüzde mevcuttur ve otomatik olarak indirme hemen başlar. durdurabilir, devam ettirebilirsiniz boyut ve zaman ne olursa olsun.
Eski arayüzü systemtraydan kapatmadan yenisini başlatamazsınız bilginiz olsun.Premium fırsatı sadce size özel.

İNDİRME KONUSUNDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN :

DoctoR's Silent - Katılımsız - Katılımsız , Portable, AIO , Silent , Silent İnstallation, unattended, program, oyun, film, müzik, indir, download, işletim sistemi, xp, windows 7,

SKYMONK ILE LETITBITTE DURDURMA DEVAM ETME DAHA HIZLI INDIRME RESIMDEKI GIBIDİR

ekranalntsaf.png
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.