İlk tasarımım!

Balamir97

Kıdemli Üye
29 Ocak 2013
2,627
2
Nowhere
S.kardeşlerim photoshop'a yeni başladım ,bi tasarım yapmak istedim kesimde felan bi kaç hata olmuş olabilir!Fazla bi vakit ayırmadın en fazla10 dk felan uğraştım yani fazla özen göstermedim Her türlü yorumlarınızı bekliyorum berbat,senden bi halt olmaz,kötü,alıntı :D

Malum Ramazan ayındayız.

qlr9z.jpg
 
Son düzenleme:

BarisJKaraali

Kıdemli Üye
5 May 2013
2,653
0
Istanbul
ilk tasarımınsa sana tavsiyem kullandığın pnglerin kesiklerini belli etme gerekrse o kısma %0 hardnees silgi ile almaya çalış ;)
 

Balamir97

Kıdemli Üye
29 Ocak 2013
2,627
2
Nowhere
Eyv ÜStad teşekkürler baktım bi eksik vardı boyutu yanlış ayarlamışım onuda düzeltsem tam güzel olurdu ancak üşendim :D
 

Balamir97

Kıdemli Üye
29 Ocak 2013
2,627
2
Nowhere
Farkındayım üşendim zaten üşendiğim için bi kaç eksik var :D TAM UPLOAD ETTİM ya şimdi tekrar açcan felan imza atcan :D
 

-KaraLeke-

Uzman üye
24 Haz 2012
1,200
0
I Don't Know
12 saat içinde imza eklemezsen konu kilitlenecek. İlk çalışman olduğu için iyi. Kendini geliştir. Caminin yanlarındaki keskinlikleri silgi ile hafifletsen daya iyi olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.