İlluminati { Geniş Konu }

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
Evet arkadaşlar PHP yi öğrenmeye başladığım için fazla giremiyorum.
Ama KompLo Teorileri kısmındaki şeyler dikkatimi fazlasıyla çekti . Masonluğu biraz araştırdığımızda çoğu kişinin asılsız şeyler söylediğini görüyorsunuz.İlk olarak Atatürk mason değildir yeter be adam kuranı çoğalttırıyo masonların ztn amacı müslümanları yıkmaktır. Atatürk yıkacak olsaydı sen şu an bu ülkede olamazdın nankör. Neyse seviyeyi düşürmeyelim.
Şu YoungCruel in Dumanın klibi ile ilgili şeyler cidden olası şeyler,konumda sık sık bahsedeceğim 41. saniye pek olmasada 46 saniye tam olarak piramiti gösteriyor.
duman.png

Bana saçma saçma yansıma gibi şeyler demeyin . Klip ismi aman aman 40-50 arasına bakın siz karar verin . Hatta bunu çizgili biçimde ele alırsak
duman___%C3%A7izgili.png

Ben Duman hayranlarına karşı kin beslemiyorm belki yapımcıdandır neyse ilerleyelim
Şimdi illuminatinin tersi olaylarını ele alıyoruz. İlluminati tersi itanimulli hmm girelim bakalım itanimulli ye arattık ve National Security çıktı , Uluslar arası bi iş galiba
neyse resimle bişey göstericeğim
itan.png

Üstte çıktı NSA , ilginç olan koyulaşmış bir yazı yok yani sitede illuminati veya itanimulli ile ilgili hiç bir kaynak yok. Peki nerden geldi ? sitenin kaynak kodları aklıma geldi.Neyse hadi oraya da gidelim.
Sitede başlıkta şöyle birşey var
header.jpg

Hmm yukarda sağ tarafta yıldız var yıldız bizim peşimizi bırakmaz ya ::D
Orayı geçtik kartal var . Bu kartal 1 doların arkasında 13 çizgili olan kartal hatırladınızmı?
Hatta doların yüzündeki yıldız 13 tane küçük yıldızdan oluşuyor ? Ne bu 13 ya?
571
5+7+1=13
1453
1+4+5+3=13
???????? pardoxlardayım
hatta doları da koyalım
Billete+Estados+Unidos+1+dolar+trasera.JPG

dolar resmini büyük koyuyum ki buna dikkat edebilesiniz.
Crytptocu çocuklar adında yeri de var , buna da bi bakın bn urasmicam kafamı karıştırdı.
CryptoKids® America's Future Codemakers & Codebreakers
Illuminatinin şifre isteyen sayfasını bilirmisniz?
Entrance
ha bide sayfanın ana kısmındada var diyenler için orası dil kısmına getiriyor.Ordanda dil seçiyorsunuz yine buradasınız.Peki şifre ne? uğraşmayalım ben kodları bayağı kurcalama sonucu şifrenin çıkarttığı ksımı buldum
Illuminati Arising -- _/\_._()_.i.i. -- in honorem ORDO ILLUMINATI - Vivat, crescat, floreat!
burası yarısı ingilizce yarısı almanca olan masonluğun bütün amaçlarını anlatan yer, şu sayaç sonunu bile belki görebilirsiniz. Kitapları bile varmış.Tıklayın rastgele google translate ile girebilirsinz. Dili algıla diyip.
Onları da geçtik şu ballı sayaca bakalım bi


FIRST CASTLE HAS FALLEN!
Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!
_ v a _ t _ _ s _ _ i _ _ _ m

f _ _ a _ _ n _ _ i _ _ _ i _ _ _ _


18 days + 21h : 51m : 44s





Anlamını özetleyim : karanlık kapıyı çalıyor , biz daha horul horul uyuyoruz(sadece ben ekledim.)hala gücümüz var , bir olmalyız,yoksa cosmos kardeşler doğacak. Sadece aydınlanmış olanlar sırrı çözebilir.
Ha dur aklıma gelmedi fener getirip sitelere bide öyle girin be belki buluruz aydınlanma bakımından :D

Duman dönelim bi ,
İhlas suresi ile dalga geçmesini gördünüz mü?

lem yelid ve löp yutar diyor.

hatta video
REZİL DUMAN GRUBU İHLAS SURESİYLE BÖYLE ALAY EDİYOR - YouTube
burda videoyu açınca göreceksiniz tipleri
HABER OLARAK GÖSTERELİM
Rock grubu Duman'ın yeni albümünde yer alan bir şarkı muhafazakarların tepkisiyle karşılaştı

Ünlü rock grubu Duman son albümündeki "Rezil" isimli şarkısında yer alan "lem yelid ve löp yutar" sözleri eleştiri konusu oldu. Bu sözlerle İhlas Suresi'ni suiistimal ettiği iddia edilen grup, "Haddimiz değil" diye açıklama yaptı.
Türkiye'nin gözde rock gruplarından Duman, 4 yıl aradan sonra çıkarttığı albüm islami kesimde tepki gördü. Albümde yer alan "Rezil" adlı şarkının bir satırında geçen "lem yelid ve löp yutar" sözleri tartışma yarattı. Bazı kesimler bu sözlerle İhlas Suresi'nin suistimal edildiğini iddia ederek internet sitelerinde Duman'ı topa tuttu. Protestoların gittikçe artması üzerine Duman, İslami kesimin önde gelen gazetelerinden Zaman'a konuştu. Grubun solisti Kaan Tangöze, kendilerini şöyle savundu:

"Şarkıda eleştirdiğimiz şey dinin suistimal edilmesi. İnternetteki formlarda 'İhlas Sûresi'yle dalga geçiyor lar' diye alakasız konulara değinmişler. Kimsenin haddine düşmez insanın dini ve inancıyla dalga geçmek. İhlas Sûresi, çok da güzel bir ayet. Sade ve en güzel ayetlerden bir tanesi. Biz değerini bilmeden, farkında olmadan bir şeyler yapmıyoruz. Din adamı gönülden inanarak, iyilik ve güzellik içindeyse biz de onunla beraberiz. Ama bunu söyleyip üstüne de bundan çıkar sağlıyorsa onun karşısındayız. Teknik bir detay var şarkıda 'Lem Yelid'in arkasından gelen 'löp yutar' ifadesi tezgâhın fiili. Yani dörtlüğe bakarsanız, son iki dizede yıkılan dergâh, löp yutan tezgâhtır. Lem Yelid'le kesinlikle bağlantılı değildir. Lem Yelid'i deforme etmek kimsenin haddine değil, bizim de haddimize değil."

İŞTE O SÖZLER

Grubun tartışılan 'Rezil' adlı parçası ve "Lem yelid ve löp yutar" sözleri şöyle:

Ortada bir dergah var

Devrilir başın yarar

Arkasında tezgah var

Lem yelid ve löp yutar

* Bu iki kelime İhlas Suresi'nde "Lem yelid ve lem yüüled " şeklinde geçiyor. Bu da "O, doğurmamış ve doğmamıştır" manasına geliyor.

Peki fanlarının yazdıkları yorumlar ne?
DMNFRVRM :
ama şöyle bi şi var.yetkililerin de bu konu da bi açıklamasını bekliyorum.Kaan ateist mi? Bi Hayatı Yaşa şarkısına bakıyorum,Sadece Koklayacaktım ın başı öyle.Son olarak Rezil de var bu sözler.Sonra Of da tanrılara bedelsin diyo.Bilmiyorum abi dini sitelere de her ne kadar istemesem de hak veriyorum

blackboyy:Herkesin inancı kendine dalga geçmedikleri acık bi şeyleri eleştiriyorlar onuda acıklamışlar zatn...
'Şarkıda eleştirdiğimiz şey dinin suistimal edilmesi'

karanlik_gunes: (DMNFRVRM den alıntısıyla beraber ) abi Kaan'ın ateist olup olmaması senin için ne anlam ifade ediyor. yok eğer atesitse dinlemicem diyorsan hiç dinleme zaten... dini inancına göre bu iyi bunu dinleyeyim mi diosun? şarkı sende anlam kazanır. sen yorumlarsın, yorumladığın zaman seninle bütünleşir, benimsersin.. yok bu adam ateist şarkıları da öyle diyorsan bırak duman dinlemeyi... Kaan'ın da dediği gibi insanların inançlarını sorgulamak kimsenin haddine düşmez!

sociopat: ''Teknik bir detay var şarkıda 'Lem Yelid'in arkasından gelen 'löp yutar' ifadesi tezgâhın fiili. Yani dörtlüğe bakarsanız, son iki dizede yıkılan dergâh, löp yutan tezgâhtır. Lem Yelid'le kesinlikle bağlantılı değildir. Lem Yelid'i deforme etmek kimsenin haddine değil, bizim de haddimize değil."

bu konuyu ben açıcaktım isabet olmuş XD çünkü söylenenler dini asıl şimdi suistimal ediyor.sadece saçmalamaktan başka bişey yapmıo o çok bilmiş köşe yazarları vs.en güzel cevabı duman grubu yani şarkıyı asıl yazan kişi vermiş zaten.onun şarkıda ne anlatmak istediğini en iyi o bilicek o çok bilmişler değil .
wink.gif



Rocker_angel
: Evet bencede uzatmayalım gerekli açıklama yapılmış dumanında zaten dini suiistimal etma gibi bi düşüncesi kesinlikle olamaz...

rock_girl3:tabi ki de kaana inanıyoruz değil mi arkadaşlar hem onlar ne yaptıklarını bilen insanlardır
wink.gif


mirays:aslında biraz benziyor ama o niyetle söylenmiş bişey değil onlar ne yaptıklarını çok iyi bilirler şarkı muhteşem bence.

DMNFRVRM: BU DİNİ İNKARDIR VE DİNİ İNKARA TEŞVİKTİR. Dini yalanlayan hiç bir şarkı dinlenilemez."Lem yelid ve löb yutar" sözleri Kur an da geçen"Lem yelid ve lem yuled" ayetinin değiştirilmesi sonucunda ortaya çıkmış.Nedeni her ne olrsa olsun kimse Allah ın sözlerini değiştip şarkı yapamaz.Aksi halde cezasını çeker.Benim tavsiyem o şarkıyı dinlememeniz.

DUMAN8:DMNFRVRM arkadaşım sen iyi misin?Kimse kimsenin zevkini sınırlayamaz.Bence şunu dinlemeyin bence şunu yapmayın buna gitmeyin falan diyemez.Kimsenin kimseye böyle birşey söyleme hakkı yoktur.Orada birilerine gönderme yapılıyor.Din üzerinde haksız kazanç yapanlara güzel bi laf sokmuşlar onlarda bunu kaldıramamış.He eğerki diyosan bende onlardanım bende kaldıramıyorum diyosan onu bilemem tabi..

djkukuli(nicke yarım saat gülcem valla):HERKESİN DİNİ KENDİNE. KAAN ZATEN AÇIKLAMA YAPMIŞ YA. ASIL SORGULANMASI GEREKENLER DİNLE DALGA GEÇENLER!

****l_rock:bncede karılıyorum djkukulu'ye .. ii meyve weren aqaç taşlanır die boşuna dememişler.. napcaklarını şaşırdılar..
frown.gif
ama kaan çok qsl savunmuş
grin.gif


DUMANFRVRM:arkdaşlr ben rahat günde 4 saat(abartısız) DUMAN dinliyorum. Benim söylemek istediğim ya da eleştirdiğim DUMAN ın dini inancı değil!!!!Bunu bi kere anlayın.Düşüncelerini,sözlerini bize yanlış bi yol kullanarak ifade etmiş. Hiç bir varlık,canlı Allah ın sözlerini değştirip şarkı sözü yapamaz!Kişisel düşüncelerini anlatmak için kullanamaz!! Ha kullanır diyosanız inancınız yoktur ya da neye inandığınızın farkında değilsinizdir. Yani dmek istediğim.Bu memlekette gerek hükümetin gerek mualefetin dini kullandığı bi gerçek.Bunu söyleyebildikleri için de DUMAN Türkiye nn en iyi grubudur(gerçekçi)AMA!!!! Bunu yanlış bir yol kullanarak ifade ettiler

DUMAN8:Nasıl ifade etmelerini isterdin o zaman bi fikir sun ?

to be duman:bencede çarptırıyolar verdikleri msj çok güzel TABİ ANLAYANA
grin.gif
grin.gif


DUMANFRVRM:Siyasi mesaj veren tüm diğer parçaları gibi mesela... Hala beni anlamadığınızın farkındaym

bill-bn_rock
:ya kardesim adamlar haddimiz deil dini kullananları elestiriyoruz diyolar daha ne desinler.eğer duman inanmıorda okudujlarını anlamakta güclük ceken ortalık karıssın die urasan asıl dini kullananlara inanıorsanız lütfen duman dinlemeyin..

DUMANFRVRM: abicim bak... Maksatları belli!Onlara inanıyoruz!DUMAN A İNANIYORUZ!!! AMA BÖYLE VERMEMELİYDİ MESAJI.Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyosunuz anlamadım


SON OLARAK amaçlarını sorarsanız , masonlar tüm dinleri yıkıp yahudiliği dünya çapına getirip , dünyayı yahudilikle yönetmektir.

Lütfn sabite alalım Modum.
Alıntı yaparken site adresi veriniz!

Umarım yararlı olmuştur.................


Ekleme ( EDIT ) 22/12/2011 19:32

Zeki Alasya Mason olduğunu açıkladı

Star gazetesinden Murat Menteş'e konuşan Alasya, partneri Metin Akpınar'ı Mason yapamamaktan şikayet etti.



Türk sinema ve tiyatrosunun en ünlü oyuncu ve yönetmenlerinden Zeki Alasya, neden Mason olduğunu açıkladı. Star gazetesinden Murat Menteş'e konuşan Alasya, partneri Metin Akpınar'ı Mason yapamamaktan şikayet etti.

İşte o röportajın ilgili bölümü...

Masonlukla bir ilginiz var mı?
# Ben Mason'um.

Masonların dünyayı yönettiği söyleniyor. Siz de yönetiyor musunuz?
# Hayır, dünyayı yönetmiyorum. Masonluk bir ahlak ve kardeşlik sistemidir. Bir din değildir kesinlikle. İnsanların kardeş olması gerektiğini öne çıkaran bir yapıdır. Çok kötü tanınıyor. Ben Mason olmaya kalktığım günlerde ailem dehşete kapıldı.

Ne zaman Masonluğa geçtiniz?
# 15 sene oldu.

Metin Akpınar 'Zeki bana Mason olmayı önerdi, kabul etmedim' diye bir açıklama yapmıştı. Öyle mi sahiden?
# E tabii, ben Mason olunca, Metin'in de Mason olmasını istedim. Fakat yanaşmadı.

Kimler Mason oluyor?
# Mesleğinde ileri gitmiş kişiler kabul ediliyor. Zenginlerin toplandığı bir yer değildir. Ben Mason olduğumda kiralarımı ödemekte zorluk çekiyordum.

Kaç Mason var?
# Dünyada 6 milyon, Türkiye'de de 15 bin. Masonluk ulusal bir kuruluştur. Sanıldığı gibi kökü dışarıda, Siyonist filan değildir. Ateistseniz Mason olamazsınız.

Hangi dinden olmak gerekiyor?
# Belli bir dinden ziyade, Yaratıcıya inanmak gerekir. Yaratıcı'ya 'Evrenin Ulu Mimarı' diyoruz. Bence çok güzel bir tabir. Masonluğu vahşi ve aşağılık bir şey olarak anlatan kitaplar okumuştum. Halbuki ahilik, Bektaşilik, Mevlevilik gibi bir oluşum.

Masonluk size çok şey kattı mı?
# Çok. Sabırlıydım, sabrım arttı. Paylaşmayı severdim, paylaşımcılığım arttı. Üç-beş kişi bir araya gelip saçma sapan şeyler konuşuyorduk. Futbol, para, kadınlar, dedikodu... Bir arayışa girmiştim. Masonlukta karar kıldım. Çok memnunum.

Çok ilginç... Masonlar genellikle Masonluklarını gizler.
# Evet. Başlarına bir şey gelecek diye korkuyorlar. Mesela Devlet Tiyatrosu'nda çok Mason var, söylese işinden olacak.

Eklemek istediğiniz bir şey var mı üstadım?
# Bu üstat lafını çok severim, biz Masonlar çok kullanırız... Hayatta her şey olur, para gelir, şöhret gelir, bilgi gelir... Hepsinden önemlisi iyi insan olmaktır.

 
Son düzenleme:

SiBERBORDO

Katılımcı Üye
15 May 2011
356
2
kâlû beladan
burda hiç yabancı şarkıcıların fanı yokmu,sanki o şarkıcılar evliyadan mı?

illuminati diye konu açmış birisi varsa yoksa duman,

hande yenerin klibinde yerde sürünen tek gözlü hayaletler dolaşıyo,ama duman ayıp etti yaa

rain man diye bişey var ,haberiniz olsun,

madonnanın öpücüğü tarikattan atış öpücüğüydü

rihannanın eminemin kliblerine hayatlarına bi bakın

o nası bulduğunu anlamadığım bi piramitle bütün illuminatinin suçunu pisliğini kaan tangözeyemi yıkıcaktın

tekrar soruyorum ,dürüst cevap ver;
hiç yabancı şarkı dinledinmi?
 

over capacity

Yeni üye
29 Kas 2011
19
0
Ordu
Atatürk mason veya değil. Kemalist'lik Atatürk'e yöneltilen herhangi bi eleştirel sözde Atatürk olmasa babanı belli olmazdı diye tükürükler saça saça konuşurken arka fondan çalan Onuncu Yıl Marşı ile olmaz bu bir.

İkinci olarak Masonluğu benimsemiş bazı liderlerin (Lenin, Stalin, Marx vb.) verdikleri bi poz var. Adı ise sadakat duruşu. Biz nizam duruşu diye biliyoruz bunu. Atatürk'ün de bunlara benzer pozlarının olması aa Atatürk masondu anlamına gelmiyor. Ancak yapılacak bi takım araştırmalarla karşımıza çıkacak bilgiler bunu teyitler nitelikte.


İlluminati gerçeğini yadsıyamayız. Adamlar; Yahudi paranoyası gibi duran Fight Club'da dalgaya alınan gerek 25. kare tatktiği ve subliminal mesajları ile ve gerekse piyasada piyon olarak kullandıkları sanatçılar ile (Lady Gaga, Rihanna, Eminem, Britney Spears, Madonna...) bilinçaltımıza yerleştiriyorlar fikirlerini, emellerini.

Duman'ın derdine ölmem. Ancak denk gelmiştim bi röportajlarına Rezil isimli şarkılarıyla ilgili.
Savundukları görüş;

- Bizim amacımız kutsal değerlere saldırmaktan ziyade politikayı mevcut düzeni eleştirmek benzeri bir şeyler. Evet belki öyle olmayabilir ama bunu bu şekilde değil de daha farklı yollarla da anlatabilirlerdi.
 

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
Atatürk mason veya değil. Kemalist'lik Atatürk'e yöneltilen herhangi bi eleştirel sözde Atatürk olmasa babanı belli olmazdı diye tükürükler saça saça konuşurken arka fondan çalan Onuncu Yıl Marşı ile olmaz bu bir.

İkinci olarak Masonluğu benimsemiş bazı liderlerin (Lenin, Stalin, Marx vb.) verdikleri bi poz var. Adı ise sadakat duruşu. Biz nizam duruşu diye biliyoruz bunu. Atatürk'ün de bunlara benzer pozlarının olması aa Atatürk masondu anlamına gelmiyor. Ancak yapılacak bi takım araştırmalarla karşımıza çıkacak bilgiler bunu teyitler nitelikte.


İlluminati gerçeğini yadsıyamayız. Adamlar; Yahudi paranoyası gibi duran Fight Club'da dalgaya alınan gerek 25. kare tatktiği ve subliminal mesajları ile ve gerekse piyasada piyon olarak kullandıkları sanatçılar ile (Lady Gaga, Rihanna, Eminem, Britney Spears, Madonna...) bilinçaltımıza yerleştiriyorlar fikirlerini, emellerini.

Duman'ın derdine ölmem. Ancak denk gelmiştim bi röportajlarına Rezil isimli şarkılarıyla ilgili.
Savundukları görüş;

- Bizim amacımız kutsal değerlere saldırmaktan ziyade politikayı mevcut düzeni eleştirmek benzeri bir şeyler. Evet belki öyle olmayabilir ama bunu bu şekilde değil de daha farklı yollarla da anlatabilirlerdi.

ztn ben atatürk mason diyenlere seslenmiştim , hala da derim atatürk mason değil diye
sorun içinde dinlerim evet sanatçıların çoğu klibinde var diye duydum ben sadece şarkılarını dinlerdim. Dumana yönelmemin sebebi lem yelid ve löp yutar parçasıdır. dediğin gibi farklı bir biçimde anlatsaydı.
 
Son düzenleme:

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
ayrıca ben dumana karşı birşey söylemedim sadece bulduğum bulguları gösterdim ayrıca şu hande yenerin hangi klibi bi versne?
 

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
alıntı olarak bi tek YoungCruel in yzdıqı klibi aldım bide fanlarının sitesinden aldım konuyu ben hazırladım sadece bulguları yorumladım gibi birşey
 

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
burda hiç yabancı şarkıcıların fanı yokmu,sanki o şarkıcılar evliyadan mı?

illuminati diye konu açmış birisi varsa yoksa duman,

hande yenerin klibinde yerde sürünen tek gözlü hayaletler dolaşıyo,ama duman ayıp etti yaa

rain man diye bişey var ,haberiniz olsun,

madonnanın öpücüğü tarikattan atış öpücüğüydü

rihannanın eminemin kliblerine hayatlarına bi bakın

o nası bulduğunu anlamadığım bi piramitle bütün illuminatinin suçunu pisliğini kaan tangözeyemi yıkıcaktın

tekrar soruyorum ,dürüst cevap ver;
hiç yabancı şarkı dinledinmi?

üstadım yukarı ben o piramiti bulmadım Sdece youngcruel in tespit ettiği şeyi yorumladım nerde olduğunu fln
 

Dexterity

Yeni üye
28 Ocak 2011
38
0
Almanca bilen var mı?

„Am Osten der Welt
steht der Mitternachtsberg.
Ewiglich wirkt sein Licht.
Des Menschen Auge kann ihn nicht sehen,
und doch ist er da.


Ueber dem Mitternachtsberg strahlt
Die schwarze Sonne.
Des Menschen Auge kann sie nicht sehen,
Und doch ist sie da.


Im Inneren leuchtet ihr Licht.
Einsam sind die Tapfren und die Gerechten –
Doch mit ihnen ist die Gottheit"

- Inschrift aus Babilu

Şunu bi çevirseniz o0


"At the east of the world stands
The Midnight Mountain.
Eternally his light is performing.
The human being's eye can not see him,
And still he is there.

Above the Midnight Mountain shines
The Black Sun.
The human being's eye can not see her,
And still she is there.

In the interior her light lights up.
The brave and the just ones are secluded -
Still the deity is with them.”



- Inscription of Babilu


Bir de bu:p
 

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
Almanca bilen var mı?

„Am Osten der Welt
steht der Mitternachtsberg.
Ewiglich wirkt sein Licht.
Des Menschen Auge kann ihn nicht sehen,
und doch ist er da.


Ueber dem Mitternachtsberg strahlt
Die schwarze Sonne.
Des Menschen Auge kann sie nicht sehen,
Und doch ist sie da.


Im Inneren leuchtet ihr Licht.
Einsam sind die Tapfren und die Gerechten –
Doch mit ihnen ist die Gottheit"

- Inschrift aus Babilu

Şunu bi çevirseniz o0


"At the east of the world stands
The Midnight Mountain.
Eternally his light is performing.
The human being's eye can not see him,
And still he is there.

Above the Midnight Mountain shines
The Black Sun.
The human being's eye can not see her,
And still she is there.

In the interior her light lights up.
The brave and the just ones are secluded -
Still the deity is with them.”



- Inscription of Babilu


Bir de bu:p


googleye göre

Dünyanın doğusunda
gece yarısı dağıdır.
Hiç ışık gibi görünüyor.
İnsan gözü, onu göremiyorum
ve yine o vardır.


Gece yarısına dağ parlar
Siyah güneş.
İnsan gözü, onları göremiyorum
Ve henüz yoktur.


İçeride, onların aydınlatır.
Yalnız cesur ve adil-Â vardır
Ama onlarla "ilah olarak

- Babilu gelen Yazıtı

à § Å iki unu evirseniz o0


"Dünyanın doğusunda ise standları
Midnight Dağ.
Sonsuza dek onun ışık gerçekleştiriyor.
Insanın gözü, onu göremiyorum
Ve hala o var.

Midnight Mountain parlıyor üstünde
Kara Güneş.
Insanın gözü, onu göremiyorum
Ve hala o var.

Onu iç ışık ışıklar içinde
Cesur ve adil olanları gözlerden uzak olan -
Yine tanrı "them. beraberdir



- Babilu Yazıtı
 

Uncountable

Yeni üye
20 Ocak 2012
6
0
Reklama girerse uyarın lütfen ama bir site önermek istiyorum : michaelsikkofield.blogspot.com...
İlluminati ile ilgili çok araştırma yaptım ama artık bunun medyayı ayakta tutmak amaçlı bir çalışma olduğunu düşünmeye başladım..Ama ilgi çekici ve zevkli bir konu yani araştırmaya devam her neyse...Model 'in Pembe mezarlık klibini bi izleyin garip bir klip , sonraa..nükleer başlıklı kız var onuda dinleyin ve izleyin..Dream Tv de çok fazla klip çıkıyor böyle. Barış Akarsu nun da bir şarkısı var Kimdir O diye işte sözleri bi inceleyin:



Herşeyi bilir sinsice susar
Sen yaparsın o gelir bozar
Son günü bekler nefreti kusar
Kalbi bataklık yarını yutar
Görmezsin duymazsın hep vardır

Tepede beyaz bir saray
Sarayda soytarı bir kral
Kara haber onun işi sıra kimde
Kanlı resimler ressamı
Sergide insan mezarı
Satılık olan karanlıktır çerçevede
 

johnforbesnash

Katılımcı Üye
22 Ocak 2012
341
0
32
millet çıldırdı her şeyde illuminati arıyor daha yeni youtube da atiye nin illuminatiyle ilişkisi olduğunu yazmışlar :)
 

wedwerson

Yeni üye
25 Eki 2010
22
0
Ben büyük bir EMİNEM hayranıyım hatta şuan Not Afraidi dinliyorum. Ama Eminemin illuminati ile bağ kurmadığını söyleyemem . Eminem de bu illetin içindeydi. Baba olunca herşey değişti. Hatta 53 . Grammy ödüllerinde eminem Lady Gaga ya bakarken korku içinde düştü. Eminemi yutmaya çalışıyorlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.