İllüminati Hakkında Herşey

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA

"Andolsun ki, sizi yeryüzünde yerleştirdik ve sizin için onda birçok geçim kaynakları yaptık. Siz, pek az şükrediyorsunuz."

"Gerçek şu ki, önce sizi yarattık, sonra size şekil verdik, sonra da meleklere: "Adem'e secde edin!" dedik; hemen secde ettiler, ancak İblis secde edenlerden olmadı."

Allah: "Sana emrettiğim halde secde etmene ne engel oldu." dedi. "Ben ondan hayırlıyım, beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan." dedi.

Allah: "Hemen in oradan, orada büyüklük taslamak ne haddine, haydi çık; çünkü sen alçaklardansın!" buyurdu.

İblis: "Dirilip kaldırılacakları güne kadar bana mühlet ver!" dedi.

Allah: "Haydi, mühlet verilenlerdensin." buyurdu.

İblis: "Öyle ise andolsun ki, beni azdırmana karşılık ben de onları saptırmak için her halde Senin doğru yoluna oturacağım."

Sonra onlara önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım. Sen de çoğunu şükredici bulmayacaksın." dedi.

Allah: "Çık oradan, yerilmiş, kovulmuş olarak! Andolsun ki, onlardan her kim sana uyarsa, kesinlikle cehennemi tamamen sizinle dolduracağım."

"Ve ey Adem, zevcenle birlikte cennete yerleşin, dilediğiniz yerden yiyin şu ağaca yaklaşıp da zalimlerden olmayın!" dedi.

Derken Şeytan, kendilerine örtülmüş olan ayıp yerlerini açmak için ikisine de vesvese verdi ve: "Rabbiniz size bu ağacı yalnızca birer melek olmamanız yahut ölümsüzlüğe kavuşmamanız için yasak etti." dedi.

Ve onlara: "Elbette ben size öğüt verenlerdenim." diye de yemin etti.

Bu şekilde onları kandırıp saptırdı. Bunun üzerine o ağacın meyvesini tattıklarında, ikisine de ayıp yerleri açılıverdi ve üzerlerini üst üste cennet yapraklarıyla yamamaya başladılar. Rableri onlara: "Ben size bu ağacı yasaklamadım mı, haberiniz olsun bu şeytan size açık bir düşmandır, demedim mi?" diye seslendi. (Araf Suresi, 10-22)

İşte Şeytanın (İblisin) kıskançlık uğruna bize açtığı dava! Herşey Adem (a.s)'ın cennetten kovulmasıyla başladı. Şeytanın ilk zaferiydi. Ve o günden bugüne şeytan (iblis) insanları cehennem ateşine sürüklemek için var gücüyle savaşmaktadır.

Eski çağlarda şeytan, insanları putlara, ateşe ve benzerlerine tapmakla Allah'a ortak koşturuyordu. Çağımızda ise insanları darwinizm , ****ryalizm, budizm ve benzerleri gibi hiçbir gerçekliği olmayan tamamen hayal ürünü sahte inançlarla aldatmaktadır.
Şeytan imtihan gereği insanları aldatmak için dolaylı yollardan çalışmaktadır. Medya ve internet gibi araçlarla bize kendi istediği yaşam biçimini empoze etmektedir.

Peki başarılı oluyor mu? Çevrenize bir bakın. Herkes bu bozuk şeytani sistemin içinde bocalamaktadır. Şeytan bizi çeşitli vasıtalarla hipnoze ederek sistemin dışına çıkıp gerçeği kavramamızı engellemektedir. Nasıl oluyor da şeytan insan olmadığı halde medyayı, interneti ve birçoğunu ele geçirip bizi hipnoze edebiliyor. Ben cevabı vereyim. Şeytanın maddiyat ve bilgi yönünden bu dünyada çok güçlü köleleri var. Bildiğiniz sizin gibi, benim gibi etten kemikten insanlar. Onlar kendilerini aydınlanmış kişiler olarak tanımlıyor.(İLLUMİNATİ)

 
Son düzenleme:

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Sembolleri

sembol.jpg


Yukarıdaki arma Britanya Hanedanlığının armasıdır.Britanya'nın İbrani kökenini göstermektedir.İncil de Arp, İbrani Kral Davut'u simgelemektedir. Kalkanı tutan İncildeki kükreyen aslan ve unikorn (boynuzlu at) İsrail ülkesini simgelemektedir.
"Dieu et mon droit" cümlesi , Tanrı ve hakkım demekdir.Britanyalı olan hükümdarın sonsuza kadar olan yönetme hakkını belirtmektedir.
Bu armayı çok fazla ilginç kılan olay, simgenin İncildeki Deccal ile ilgili olan açıklamaları barındırmasıdır.
Deccal'in şu anda faaliyet içinde olduğuna neden inandığımıza söyleyeyim. Çünkü Deccal'in gelişinin simgeleri her yerde gözükmektedir.


sembol2.jpg

sembol4.jpg

sembol6.jpg


Durumu daha kötü hale getiren olay her gün satın aldığımız ürünlerle onlara finans kaynağı oluyoruz.

sembol7.jpg

sembol9.jpg


Paranızı nereye harcadığınıza dikkat edin. Siyonist liderler tarafından yönetilen Siyonist bir dünyada yaşamaktayız. Bu liderler arasında aynen piramit gibi komuta sistemi vardır. Piramidin üstünde Deccal hükmetmektedir.

sembol11.jpg


Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurmaktadır;
" DECCAL; DECCALİN TEK GÖZÜ VARDIR...." (Sahih-i Müslim, hadis numarası: 5215)

İlluminatinin (Deccal) tek göz hastalığı eski Mısırlıların yapıtlarından gelmektedir. Piramitler, dikilitaşlar, korkunç yapıtlar. Ataları Firavun'un yolundan gittikleri için efendilerine sadık bir köpek olmuşlardır. Size bir soru soracağım. Neden tarih kitaplarında Mısırlılar hakkında geniş bilgiler yer alırken piramitler hakkında hiçbir bilgi yer almamaktadır? Neden hala gizemini korumaktadır?
Maalesef günümüzde binlerce yıl önceki Firavunlardan daha kötü, daha büyük bir Firavun tarafından yönetilmekteyiz. Tek değişen şey isim.-İLLUMİNATİ.
Onun tek gözü her yerde. Filmlerde, kliplerde, giysilerde, markalarda, kitaplarda, dergilerde, paralarda(özellikle 1 dolar), müziklerde her yerdeler. Neden hala uyuyorsun?
Washington'da yaşayan Şeyh Hamza Yusuf Deccal'in tanımını şöyle yapıyor:
"Eğer kelime köküne bakarsanız, çünkü Arapçanın kelime kökleri vardır, kelime köklerinin de anlamsal bölgelerini belirleyen birincil anlamları vardır."Deccala" kelimesi Arapların, bir devenin "uyuz" olduğunda kullandığı bir kelimeydi. Hasta olduğunda tedavi amacıyla üstüne zift dökerlerdi. Dıştan deve düzgün görünürdü çünkü üstüne zift dökülmüştür. Anlayabildiniz mi? Deccal hastalığın üstüne ziftle örter ve hastalıkların iyi gözükmesini sağlar. Deccal Hz. İsa nasıl ahiret hayatı için çalışmanız gerektiğini söylediyse o da dünya hayatı için çalışmanız gerektiğini söyleyecektir. Nasıl Hz. İsa dünyanın bir hayal olduğunu ve sizi aldatacağını söylediyse Deccal'de onlara ahiret hayatının hayal olduğunu söyleyecektir. Sizi bu hayat için yaşamaya zorlayacaktır. Bira reklamında da olduğu gibi, sadece bir kere yaşarsınız. Öyleyse olabildiğince dolu yaşayın. Budweiseer reklamında olduğu gibi. Ancak bir kere yaşarsınız. Bu çağımızın mesajı. Derin materyalizmin bir mesajıdır. İnsanlara daha çok satın alarak daha çok mutlu olunacağını anlatan bir mesaj. Daha fazla satın alın ve mutlu olun. Bu bir slogan. Mutlu ol. Dert etme. Gülen surat. 1 dolarlık banknotun arkasında bir mühür bulunmaktadır. Ona Birleşik Devletlerin büyük mührü denmektedir. Onların mührü. Birleşik Devletlerin büyük mührünün arkasında tek gözü olan bir piramit bulunmaktadır. Şimdi, tek göz, güneş tanrısı RA'yı temsil etmektedir. Güneş ışınları kelimesi de bundan türemektedir. Güneş tanrısıdır. Aynı Mitraizm karakteri tekrar, tekrar gözükmektedir. Bu masonların tanrısı RA'dır. Baktığınızda, piramidin tepesi haricinde yapıldığını görürsünüz.Göz, tepe noktasının üstünde durmaktadır. Ancak daha aşağıya inmemiştir. Masonik projeleri devam edene kadar. Altta yazdıkları gibi: "Novus Ordo Seclorum" ve "Annuit Coeptis". Projemizden memnun. İnandıkları tanrı projelerinden memnun. Proje nedir? Asıl soru o. Tanrılarının memnun olduğu proje ne? Proje harfiyen, bütün dünyanın laikleştirilmesidir. Bütün dünyayı dini inançlarından ayırmak. Projeleri budur. Bu yüzden adı "Novus Ordo Seclorum"dur. Yeni laik ya da dünyevi düzen. Eğer bunu Arapçaya çevirirseniz şu anlama gelecektir: Dünyevi, yeni dindışı düzen olacaktır. Dünyanın yeni düzeni." (Şeyh Hamza Yusuf)


sembol12.jpg


Size bir şey söyleyeyim. İlluminati örgütünün var olması Allahu Teala'nın varlığına çok büyük bir delildir. Size azdırmak için çalışan bir şeytan ve o şeytanın uşakları varsa sizi kime karşı azdırmayı amaçlamaktadır? Tabi ki Allah'a karşı. Şeytanın kıskançlığı yüzünden insana saldırması, insanı cehenneme sürüklemek için gece gündüz çalışması Allah'ın varlığına çok büyük bir delildir.
Gelin beraber şeytan ve uşaklarıyla savaşalım.
 
Son düzenleme:

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Medya

Medya! İlluminati örgütünün size karşı kullandıkları en büyük silah. Sizi fiziksel olarak yok etmelerine gerek yok. Her gün, her saat, her saniye medya yoluyla kullandıkları silahlarla evlerinizden içeri girip sizin ve ailenizin zihinlerini yok ediyorlar. Yani onların sadık bir kölesi oluyorsunuz. Onların emrettiği tarzda yaşıyor, onların emrettiği gibi giyiniyor, onların emrettiği şeyleri yiyip içiyor, onların telkin ettiği şekilde düşünüyorsunuz. Sizi tamamen robot hale getiriyorlar. Siz ise bu telkinlere "alt tarafı reklam" diyorsunuz. Keşke sıradan reklamlar olsaydı.

Karaktersiz sokakta görseniz yüzüne bile bakmayacağınız beş para etmez insanları medya aracılığıyla sizin gözünüzde ailenizden bile daha değerli hale getirmiyorlar mı? Sizin sanatçı,şarkıcı,manken dediğiniz benim ise zengin kullanılmış köleler dediğim bu insanların posterlerini kendi odanıza astıran güç nedir? Tv'lerde, internette hatta sokağa çıktığınızda afişlerde, duraklarda, mağazalarda her yerdeler. İlluminatinin tesiri siz sisteme bağlı kaldığınız sürece üstünüzden kalkmayacak. Medya onların elinde. Nereden mi biliyorum? Bunu ispat etmek çok kolay. Dünyadaki medyaya kimlerin sahip olduğunu ve kimlerin yürüttüğüne bir bakın. Siyonistler,satanistler,Yahudiler. Bu kişiler müzik,medya ve eğlence sektörlerinin sahipleridirler. Onların var olabilmesi için sizin beyni yıkanmış ve hiçbir şeyi sorgulamayan bir nesil haline gelmeniz gerek. Çünkü maddi zevklere dalan amaçsız bir topluma kolayca hükmedilebilir.

Peki bu adamların korktukları, çekindikleri şeyler yok mu? Elbette var. Sizden çok korkuyorlar. Üzerinizdeki hipnozun dağılmasından, sistemi sorgulamanızdan ,yaşama amacınızın tamamiyle farkına varmanızdan çok aşırı korkuyorlar. Korktukları şeyin başlarına gelmemesi için her yıl yeni albümler,yeni filmler,yeni moda tarzları oluşturuyorlar. Üzerinizdeki hipnozun sürekli devam ettirilebilmesi için medya yoluyla yeni oyalayıcı eğlenceler üretmeleri gerek. Ve tabii ki hipnoz edecek slagonlar. Mesela:
"Ateş seni çağırıyor." "Anı yaşa." "Kendinizi duygularınızın akışına bırakın." "İçinizdeki yaramaz ****** dışarı çıkarın" gibi şeytani sloganlar.

Uyanın! Size nasıl şeytan gibi vesveseler verdiklerini görün. Hala bütün bu olanların tesadüf olduğunu düşünüyor musun?
 

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Hollywood

"Hollywood bir kelime. İlginç bir kelime, çünkü putperestlikten gelmektedir. Hollywood kutsal tahta demektir. Pagan büyücülüğünde kullanılan sihirbaz değnekleri bu tahtadan yapılırdı. Bu değneklerle büyücünün insanları transa sokup kontrol edebileceğine inanılırdı. Bu simgeseldir. Ancak gerçekte, Hollywood'un yaptıklarının bir bölümünün insanları transa sokmak olduğunu anlamak önemlidir. Bir rüya halidir. Amerika'da ona rüya makinası derler. İnsanlar için hayaller kurar ve onları o durumlara sokar. İlginçtir ki, başka şeylerin yanı sıra sinema salonlarında, insanların TV izlediği karanlık odalarda trans hali oluşturulmaktadır. Buna inançsızlığın duraklatıldığı hal denmektedir. Kuşkunuzu duraklattığınız, içinizde hayal olduğunu bilmenize rağmen inanmaya başladığınız bir hale girersiniz. Yalandır. Filmler büyüdür. Sadece büyüdür. Gidip bunları izlersiniz. Kimi insanlarda etkisi altında kalır. İnsanlar filmlerde ağlarlar. Bu hallerde hep bir katarsis olur. Bir çoğu filmde ki bu kontrol mekanizmasının önemli bir örneğidir, insanların belirli şekillerde katarsis temizlenme deneyimleri yaşamasına izin verilmektedir. Aristo, trajedinin yaşanması için gerekli öğelerden birinin bir temizlenme deneyimini oluşturmanın olduğunu söylemektedir. Bu yüzden filmlerin çoğu ve haberler gibi şeyler bu kültürde çok önemlidir. Haber izleyen herkes, başkalarının trajedilerini izledikten sonra kendilerini bu durağanlık durumundaki hayali refah deneyimlerinde güvende ve rahat hissederek, trajik ve katartik bir deneyim yaşarlar. Bu oldukça girift ve karışık bir yöntemdir. Bence ciddi emek sarf edilmesine rağmen, aynı dünya görüşüne sahip birçok insanın beraberce çalışmaması büyük bir tehlike oluşturmaktadır." (Şeyh Hamza Yusuf)
İlluminati ve Medya bölümünde anlattığımız gibi sizi ekran başında hipnoze edebilmek için kurulmuş organizasyondur Hollywood. Bu organizasyondan çıkan tüm filmlerde Deccal?in simgelerini bulabilirsiniz.
Daha önceki bölümde bir hadisi şerif aktarmıştık;
Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurmaktadır;
" DECCAL; DECCALİN TEK GÖZÜ VARDIR...."
(Sahih-i Müslim, hadis numarası: 5215)


1.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg


Gerçekleri görmek istemeyen kimse hiçbir gerçeği göremez. Sahte olan dünyayı kendinize gerçek diye diretmeyin. Ruhunuza müthiş bir acı çektirirsiniz. Hollywood sahtedir, büyüdür. Filmler, çizgi filmler, müzikler büyüdür. (Deccal'e hizmet etmeyenleri tenzih ederim.)
Bir düşünün! Film boyunca hiçbir şey düşünemez hale geliyorsunuz. Zamanla filmlerdeki hayat tarzlarını benimsiyorsunuz. Eğlendikçe eğlenmek istiyorsunuz. Zaman eğlenseniz de eğlenmeseniz de geçiyor.
Gün gelecek geriye bakacak yılların akıp gittiğini göreceksiniz. Sonra öleceksiniz. Azrail (a.s) canınızı alırken hayatınız gözünüzün önünden geçecek. İşte o zaman hipnozdan uyanacaksınız. Fakat çok geç olacak. Hala yaşıyorken uyanma şansınız var. Uyanın! İnsanları uyandırmak için Allah 124.000 peygamber gönderdi. Uyanın ve çevrenizdekileri uyandırın !!!
 

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Akıl Kontrolü

İnsanları yönetmenin en iyi yolu nedir? Akıl kontrolü. Peki siz istemeden bu mümkün olabilir mi? Hayır diyeceksiniz. Ama aklınızın kontrolü sizde değil. Her gün size televizyon başında nasıl yaşayacağınız, nasıl düşüneceğiniz, neleri isteyeceğiniz ve neleri istemeyeceğiniz anlatılır. Örneğin dizi ve filmlerde size örnek bir yaşam modeli sunarlar. Özellikle gençlerin üzerinde çok etkili olurlar. Sizi sistemde tutabilmek için her yolu denerler.

Haber sunucuları, politikacılar, ekonomistler. Onlar sizin hayatınız. Ağızlarından çıkan her söz sizin için doğru. Peki illuminati onları kullanırsa ne olur? O kişileri yönlendirip kendi istedikleri şeylere inanmanız için diretseler sonuç ne olur? İşte o zaman akıl kontrolü olur. Bugünkü durum bu anlattıklarımdan tamamen farksız.

Daha önce de söylediğim gibi amaç, insanlara Allah?ı ve ahireti unutturup sizi dünyevi zevklere daldırmaktır. Size yanlış olanı doğru göstermektir. Allahu Teala hz. bir ayetinde buyuruyor ki:
Ey insanlar! Haberiniz olsun ki, Allah'ın vaadi muhakkak haktır.Sakın bu dünya hayatı sizi aldatmasın, sakın o aldatıcı şeytan sizi, Allah hakkında da aldatmasın. (Fatır 15)

İnsan nefsi kötülüğe meyillidir. Şeytan kötülüğü emreder. Şeytan ve şeytanın uşakları olan illuminati sizin nefsani duygularınızı kullanıp sizi azdırmaya çalışırlar. Malumu halinizdir ki dünyanın büyük bir kısmına baktığımızda hipnoze edilmiş maddeperest insanları görürsünüz. Sisteme o kadar kapılmışlardır ki sistemi sorgulayan kişileri bile eleştirirler. Çünkü farkına varmadan akılları kontrol edildikleri için sistemin bir parçası olmuşlardır. Her gün aynı saatte kalkarlar, şirketlerine veya okullarına giderler, akşam evlerine gidip medya yoluyla hipnoze olurlar. Bu böyle senelerce aynı şekilde devam eder. Onlara gerçek anlatıldığında ise kabul etmezler. Sana deli muamelesi yaparlar.

Sizde bu sitede anlatılanları çevrenizdekilere aktardığınızda aynı şeyleri duyacağınıza garanti ederim. Çünkü söylediğim gibi insanlarda sistemin bir parçası artık. Onları sistemden çıkarıp uyandırmak çok zor.
Bu anlatılanlara itiraz ediyorsanız, maalesef sizde sistemin bir parçasısınız. Uyanın ve bize katılın. Aklınızı özgürleştirin. Düşünmek için az da olsa zamanınız var. Size sahip olmalarına izin vermeyin. Kendi hayat tarzlarını size aşılamalarına izin vermeyin. Sanal köleler olmayın. Sizi uyandırmak için çok büyük çabalar verildi.
Akıl Allah'ın bize verdiği en büyük nimetlerden biridir. Onu kullanarak doğru yolu bulmanız sizin için büyük bir vazifedir. Şeytanın aklınızı kontrol etmesine izin vermeyin
 

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Ünlüleri

İlluminatinin nasıl bir topluluk olduğunu, ne gibi işaretler kullandıklarını anlatmaya çalıştık. Bu bölümümüzden sonraki bölümlerde her geçen gün daha derin ve gizli konular işleyeceğiz.
Şimdiki bölümümüzde müzik ile hipnoze edilişimizi inceleyeceğiz. Bazılarınız belki en çok bu yazdıklarıma karşı çıkacak. Fakat sizin bir sanatçıyı sevmeniz onun doğru yolda olduğunu kanıtlamaz. Ayrıca Müslümanlıkta sevgi bağı çok önemlidir. Kimi sevip kimi sevmeyeceğinize çok dikkat edin. Peygamberimiz Muhammed a.s buyuruyor ki:
"Kişi sevdiğiyle beraberdir."
Yani şeytanlaşmış Allah'a düşmanlık eden, kafir birisini seversen, sevgi beslersen, ona övgüler yağdırırsan, Müslümanlardan daha üstün tutarsan ahirette de onunla beraber olabilirsin demektir. Yada Allah'ın sevdiği iyi kişileri seversin, ahirette onunla beraber olabilirsin. Şimdi gelelim müzikle hipnoza;
Müzik nedir sizce? Bence müzik hissettiğimiz duyguları çalgıyla söylenen bir şiirle, karşı tarafa aktarmaktır. Peki zamanımızın pop yıldızları bizlere ne gibi şeyler aktarıyor? Durun cevabı ben vereyim. Şiddet ve cinsellik.
Rihanna , Madonna , Britney .Bunlar illuminatinin büyük prensesleridirler. Kliplerde soyunurlar, müziklerin sözleriyle sizi etkiler, yoldan çıkarmak için hayatlarını ortaya koyarlar. Sonra dünyanın kötü haline bakıp ne kadar başarılı olduklarını görür ve hipnoze olmuş, neden yaşadığını bile unutmuş insanlarla dalga geçerler.
Size bir şey soracağım. İlluminati üyeleri Şeytan a direk tapan bir topluluk. Öyleyse Şeytanın varlığından haberdar olan bir insan yaratıcının kesin var olduğunu bilmez mi? Elbette bilir. Peki tek bir yaratıcıya karşı düşmanlık yapan, savaş açan kişiler yani illuminaticiler sonlarının azap olduğunu bile bile nasıl Şeytana hizmet edebilir ki? Cevap İşte burayı anlamak gerçekten çok zor. Şeytan o kişilerle gizli sözleşmeler imzalıyor. Onlar ahiret karşılığında dünyayı satın alıyorlar. Ayrıca illuminati üyeleri şeytana taparken akla, ruha ve cinselliğe hitap eden derin bir haz aldıklarını söylüyorlar. Bu gerçekten anlaşılması zor karışık bir sistem. Yani anlayacağınız yaptıkları hiçbir şey sanat veya ticari amaçlı değil. Sırf siz gerçekleri görmeyin uyumaya devam edin diye o kadar çaba veriyorlar ki. Ve sizinle dalga geçip fotoğraflarında, kliplerinde efendilerinin simgelerini açıkça göstermekten hiç çekinmiyorlar.


clip_image002.jpg

clip_image006.jpg

clip_image010.jpg

clip_image014.jpg


Çok şaşıracaksınız ama bu ve bunlar gibi şeytana uşak olmuş sanatçılar müziklerini kendi istedikleri gibi yapamıyor, kliplerini kendi istedikleri gibi oluşturamıyorlar. Onlara en iyi hipnoz eden şarkılar veriliyor onlarda o şekilde albüm çıkarıyorlar. Bizde ne güzel şarkıymış diye yıllarca onların sözlerini, telkinlerini dinliyoruz değil mi?
Daha geçen gün okuduğum bir haberde, Lady Gaga?nın sadece bir kere kahve içtiği fincanı internetten vatandaşın birine 40.000 dolar karşılığında satılmış. Nereye gidiyor bu insanlar? Neden kimse her şeyden uzaklaşıp dünyadan sadece 10 dakika çekilip olanları mantıklı bir şekilde düşünmüyor? Gerçekten uyanmazsanız, gerçekleri düşünmekten kaçınırsanız sizi feci bir sonun beklediğini söyleyebilirim.
İlluminatus a üye olan sanatçılar, politikacılar, iş adamları, medya patronları vs. kötüye hizmet ettikleri halde davalarına nasıl sadık kalmışlar. Onlar Tanrı?nın varlığından haberdar fakat gözleri ve gönül gözleri kör olduğundan O na yani Allah a savaş açmış haldeler. İnsanların büyük bir kısmı ise bu sadist, satanist, ateist topluluğun koyunları olmuş durumda.
Bilgisayar oyunu düşünün .Hepiniz Gta San Andreas oynamışsınızdır. Şehirdesiniz ve sadece sizin klavye ile yönlendirdiğiniz adamınız onu yönetmeniz sayesinde özgür ve bilinçli durumda. Şehirde gezen diğer insanlar ise sadece bilgisayarın birkaç olasılıklara bağlı yönlendirmesiyle bilinçsiz hareket etmekte. Şunu demek istiyorum. Biz dünyada yaşarken uyanmadığımız sürece Gta San Andreas oyunundaki halk gibi bilgisayarın yani sistemin istediği şekilde yaşarız. Ama uyanıp bilinçlenirsek , sistemin aldatmacalarından kurtulabilirsek işte o zaman aklımız ve bedenimiz özgürlüğüne kavuşacaktır.
 

osmanlitorunu25

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
3,211
2
28
Bursa
İlluminati Çıkış Kapısı

Neden hala bu yazıyı okumaktasın? Neden siteyi açtıktan sonra saçma diye kapatmadın. Çünkü bir şeylerin doğru gitmediğini biliyorsun. Hep biliyordun ! Ama fark edemiyordun. Eğer buraya kadar olan bölümleri eksiksiz sıkılmadan okuduysan kapının önüne kadar gelebildin demektir. Bundan sonra okuyacağın bölümlerde kendini bulacaksın. Belki de gerçekleri kaldıramayacaksın. Gerçekler zordur. Hayatındaki önem verdiğin çoğu şeyin sahte olduğunu bilmek seni nefes alamayacak kadar zorlayabilir. Fakat bu bir yolculuk. Uzun bir yolculuk. Kapıdan içeri girince hiçbir şey bitmeyecek. Aksine her şey yeniden başlıyor olacak. Hazır mısın?

Ya kapıdan içeri girer gerçeklerle yüzleşir şerefli bir savaşta savaşırsın. Yada köle olarak yaşadığın bu sahte sistemin içinde bocalaya bocalaya ölür gidersin. Sıradan olmak veya özel olmak ! Sıradan biri mi olmak istiyorsun? Tamam ol. Her gün aynı saatte kalk işine git, aynı saatte işlerini bitir, aynı saatte eve dön ve yine aynı saatte sızana kadar televizyonun başında otur ve yat.
"Tamam savaşalım (insanlara gerçekleri anlatmaya çalışalım) ama biz ne yapabiliriz ki, bizim gücümüz yetmez ki ?" diyeceksiniz. Size bir hikaye anlatayım;

" Nemrud Hz. İbrahim'i (a.s) ateşe atmaya karar verince kölelerine büyük bir ateş yakmalarını emretti. Çok büyük bir ateş hazırladılar. O sırada çölde yaşayan bir karınca bu hadiseyi duydu. Alabildiği kadar su alıp ateşi söndürebilmek için yola koyuldu.

Bunu gören bir karga karıncaya şöyle dedi; "Sen ne yapıyorsun böyle ey karınca?"
Karınca; " Hz. İbrahim'i ateşe atacaklarını duydum ateşi söndürmeye gidiyorum."
Karga dalga geçerek şöyle seslendi;" O bir damla suyla mı söndüreceksin ateşi ?"
Karınca hiç hızını kesmeden şöyle dedi; "Ateşi söndüremesem bile safım (tarafım) belli olur."
Artık tarafınızı seçme zamanınız geldi. Hak olan, gerçek olan, tek olan Allah'ın yanında mısınız? Yoksa size boş vaadlerde bulunan Şeytan'ın mı?

Kapıdan içeri girecek olan sizsiniz.Biz size sadece yolu gösterebiliriz...

http://www.antilluminati.com/ Alıntıdır .
 

REAMON

Yeni üye
18 Nis 2013
9
0
o göz karanlık tarafı temsil ediyor iki tür nazar boncuğu var bizde dahil dünya üzerindeki tüm kültürlerde farklı versiyonlarda görünen açık ren mavi olanı horus'u temsil ediyor birde çoğu insanın bilmedii siyah olanı var oda seth'i temsil ediyor kötü olan ne kadar ilginç islamda hristiyanlıktanda çok önce çok tanrılı devirleden kalma bir kült ,bizde yine çok tanrılı devirlerden kalma bir adet var şamanizimden gelme diyenler var ama şamanizmde sonunda çok tanrılığa dayanıyor hristiyanlıta tüm ritüaller olsun pağanizminden geçme bizde oan islamda mezar taşı olayı yoktur bu paganizm'den geçme selvi ağaçları bu bir başka simge gece gece güldürdünüz beniya valla )))))
 
Son düzenleme:

REAMON

Yeni üye
18 Nis 2013
9
0
hiç ilginizi çektimi islamda amin hristiyanlıkta amen kökeni amon'a dayanıyor evet evet kuran'ı kerimde ne olduğuna dair bir açıklama yok amon ise eski mısırda
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.