iMesh 9.0 Çıktı! İndirin!

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
En başarılı P2P yazılımlarından biri olan iMesh, yeni sürümüyle internet üzerinden film ve müzik indirmek için kullanışlı seçenekler sunuyor. iMesh 9.0'ı indirin, kurun!
Web sitelerinde bulunmayan dosyaları, kişisel bilgisayarlar üzerinden paylaşılan ağlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. P2P ağları olarak adlandırılan bu dosya havuzunda, aradığınız dosyayı güvenli ve hızlı bir şekilde indirmek için, iMesh'i kolayca kullanabilirsiniz.
İndirin!
Türkçe arabiriminin yanı sıra Türkçe web sitesi ile de hizmet veren yazılım, iPod gibi taşınabilir müzik çalarların yanı sıra Myspace gibi sosyal ağları da destekliyor ve entegre çalışabiliyor.



Sadece Korsan Film ve Müzikler mi Paylaşılıyor?
P2P yazılımları dendiğinde akla korsan müzik ve film gelse de, yazılımın belirttiği rakamlara bakıldığında durumun aslında öyle olmadığını fark edebiliyorsunuz.
Paylaşıma açık ve lisans sorunu olmayan orijinal yapımcısından paylaşılan 2 milyondan fazla yüksek kaliteli şarkı, bu ağlar üzerinden indiriliyor. Hatta sitede, en çok indirilen şarkıların [URL="https://tik.lat/5K40X"] listesi [url]https://tik.lat/5yESF



BU PRORAM İLE FLİM MÜZİK İNDİREBİLİRSİNİZ BENCE KULLANIN SÜPER PROGRAM LİMEWİRE Yİ TEK GEÇER BU PROGRAM VE VİRÜSTE GETİRMİYOR
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.