İnsan Psikolojisi hakkında

coffee222

Yeni üye
10 Eyl 2019
6
0
iyi forumlar dilerim arkadaşlar ben insan psikolejisi ve davranışları üzerine kitaplar okumayı severim fakat günümüzde ne düşündüğünü biliyorum insanları çözmenin bilmem nesi diye bir sürü kıyrıtık isim kullanarak çok fazla kitap satılmakta gerçekten bu konu hakkında bilgi edinebileceğimiz bu konularla ilgili güzel makale veya kitap yamış isim ve bu isimlerin eserlerini bilen arkadaşlar bana öneride bulunursa çok sevinirim herkese iyi forumlar :))
 

coffee222

Yeni üye
10 Eyl 2019
6
0
link olarak atabilirsen çok sevinirim hocam bir dünya farklı yayın evi basmış karışıklık olmasın şimdiden teşekkür ederim :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.