İnstagram Cinsel İçerikli mesaj

26 Kas 2022
201
39
Yolumu kaybettim
Değerli forum üyeleri merhaba ben dün bir kız arkadaşımdan bana bir fake hesap açmasını istemiştim. Hesap açıldı kullanmaya başladım sonra ünlüleri takip edeyim dedim İbrahimovic vs. takip ettim sonra keşfetteki sayfalarıda takip ettim(hayvan hesaplarıydı) daha sonra bana sanırım iki kere cinsel içerikli link yollandı instagram linkin ön izlemesini yapıp veriyor ön izleme de cinsel içerik sunan bir bayan vardı daha sonra ''You are Fuc***ing'' yazıp engelledim daha sonra bu hesabı açan arkadaşım yazdı terbiyesiz , ahlaksız vs. diye . Yazıştım kendimi anlattım ama anlamadı beni , ben de dedim ki foruma yazıcam sana cevapları atıcam. Sizden ricam düzgün bir dille konuyu izah eder misin şimdiden teşekkür ederim
 

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,585
17
1,645
Green/Moderasyon
Merhaba, sizin yaşadığınız olayı biz maalesef izah edemeyiz. Olayı yaşamadığımız için. Gerekli açıklamayı Arkadaşınıza anlatırsanız, olay kapanıcaktır.
 

'Spica

Üye
23 Ağu 2022
196
167
#root@spica$
bu mesajlardan bana da bir çok kez geldi fakat ben mesaj yazmayıp direk engelledim. Bu olay genelde yeni hesaplar veya bot basılmış hesaplar tarafından tespit ediliyor ona göre otomatik geliyor mesajlar o linklere de tıklamayın ayrıca.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.