İnstagram Çoklu Beğeni/Takipçileri/Takip Ettiklerinizi Silme

EmreSlgn

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
540
1
Mars
Böyle bir konu açtım fakat şöyle bir durum varki bunlar havuz sistemiyle çalıştığı için (yani takip ettiren kişi aynı zamanda takip ettirdiği için) böyle bir konu açmaya karar verdim.Çok düşük MB'li bir apk dosyasıyla kolayca çoklu olarak beğeni ve takip ettiğiniz kişileri silebiliyor.

Açıkçası ekran görüntüsü koymak istemedim.

----------NASIL KULLANILIR ?----------​
Çünkü açtığınızda direkt olarak sizi instagram login ekranı karşılıyor (programca düzenlenmiş login ekranı) daha sonrasında girdiğinizde takip ettikleriniz-sizi takip edenler-beğendiğiniz gönderiler olarak 3 karşınıza çıkıyor.İstediğiniz kategoriye girip sağ üstteki artı butonuna bastıktan sonra gene sağ üstte bulunan tik işaretine basınca silmeye başlıyor.

İyi Kullanımlar :)

Linkler;

InstaClean APK: Bana Tıkla

VT: Bana Tıkla


Teşekkür Etmek İstermisin ? : Evet (Emeğinin karşılığını vericek kadar adamım)

Teşekkür Etmek İstermisin ? : Hayır (Kusura bakma kardeşim vefasızım)

Not:Günde 1000 kişiyi takip etmekten çıkınız daha fazlasında ban yeme ihtimaliniz var.Tabii ki bu ban takip etme banıdır engellenmezsiniz tamamen.1 gün falan yersiniz (Kendim deneyip 1 gün yedim.)
Likeleri silmede aynı şekildedir.

2. Not:2 kere toplu seçip sildikten sonra size hata verecektir.1-2 dakika programı kendi haline bırakıp tekrar denediğinizde silmeye devam edecektir.
 
Son düzenleme:

Dangerous01

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
275
0
Eger tek seferde takipden cikarsa gerkesi yani cikmaya calisirsa takipden cikma bani yersiniz haberiniz ola
 

delaporta44

Katılımcı Üye
6 Tem 2009
997
2
RUSSİAN
Detaylı anlatım olması okuyucularımızın daha rahat ve konu ile başarılarının tamamı olucaktır. Paylaşım çok güzel.
 

EmreSlgn

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
540
1
Mars
Ban ihtimalini yazıcaktım yazmayı unutmuşum.Eklendi.

Detaylı anlatım olması okuyucularımızın daha rahat ve konu ile başarılarının tamamı olucaktır. Paylaşım çok güzel.

Teşekkürler img'li isteyen forum kullanıcıları olursa fotoğraflı şekilde düzenleyeceğim.Kullanımı basit diye fotoğraf kullanmadım.

Eger tek seferde takipden cikarsa gerkesi yani cikmaya calisirsa takipden cikma bani yersiniz haberiniz ola

Tüm takiplerden tek seferde çıkmamaktadır.Örneğin 20 şer 20 şer 50 şer 50 şer şeklinde.Böylece önceki takip sayınızla programdan sonrakini karşılaştırıp 1000 takip silmeye yakın bırakabilirsiniz.

Güvenipte 445k lık hesabımla girmem ki ben :d

InstaClean programının bir çok sitede ismi geçiyor.Fakat kullanmak size kalmış.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.