Instagram fake hesaptan 2 senedir kız ardaşım ailesi okulundaki hocalar taciz ediliyor ve polisler de bulamıyor

xarar

Yeni üye
19 Mar 2023
5
0
Fake instgram ya da Twitter hesabından kim olduğunu nasıl bulurum? ( Kişi sapık ve tacizcidir kızları rahatsız ediyor)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,312
4,767

xarar

Yeni üye
19 Mar 2023
5
0
Devletin bulamayacağı adam yoktur. Şikayetini daha düzgün bir biçimde oluşturmalısın. Sen gidip de yetersiz bilgi verirsen zaten olmaz.

Polisin bulamadığını buradan birinin mi bulmasını istiyorsun?
Gidildi polise şikayette bulunduk ve hep geçiştirdiler yok okula gelelim göz korkutalım fln ilgilenmedi Ler kısacası savcılıktan 8 ay dır onay bekliyoruz ki buluna yani ilgilenmiyorlar baban yoksa burada bir sistemi olan anlıyan biri halleder diye düsündüm
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,312
4,767
ilgilenmiyorlar baban yoksa
Bu mantığa girmeyin.
burada bir sistemi olan anlıyan biri halleder diye düsündüm
Anlayan vardır ki zaten var. Ancak bulmaları için erişmeleri gereken bilgilere yasal yoldan erişemezler. Birinin senin için suç işlemesini istemende ne kadar doğru olur bilmem.
Hadi işledi diyelim. Haklı iken haksız duruma düşersin...
 

314Kachu

Üye
8 Eyl 2009
228
167
Seni seçtim 3.14Kachu
Fake instgram ya da Twitter hesabından kim olduğunu bula bilicek biri lazım ( Kişi sapık ve tacizcidir kızları rahatsız ediyor)
Gidildi polise şikayette bulunduk ve hep geçiştirdiler yok okula gelelim göz korkutalım fln ilgilenmedi Ler kısacası savcılıktan 8 ay dır onay bekliyoruz ki buluna yani ilgilenmiyorlar baban yoksa burada bir sistemi olan anlıyan biri halleder diye düsündüm
Öncelikle sosyal mühendislik kavramını deneyin. Rahatsız edilen birisi rahatsız edeni belirli bir yere davet etsin ve devletin polislerine de bu durumu bildirsin. Polisler eğer kişi belirtilen yere gelirse zaten yakalar. Ama lütfen devletin güvenlik makamlarına işlerini yapmıyorlar, ilgilenmiyorlar gibi şeyler söylemeyin.
 

DarqSs

Üye
23 Mar 2018
164
18
Tamamı ile yasal değildir asla yapmanı önermem ve ne kadar güncel bilmiyorum, URL ile log tutan siteler var muhtemelen karşınızdaki kişi bilgisiz biridir, site aracılığı ile site oluşturup URL'yi karşı tarafa atarsanız elinize tıkladığında ip adresi geçer ve bununla yerini bulabileceğinizi zannetmiyorum maskeleniyor ne kadar korunmasada ağınıdan farklı lokasyon gösteriliyor yüksek ihtimalle tabi ki bunun açıklaması ve çözümü mevcut ama anlayacağınız şekilde anlatmak istedim.
Bu ip adresini kendine atıp isimsiz ihbar sayfasını da doldurup SS alıp karşı tarafa atarsanız sosyal mühendislik ile caydırabileceğinizi düşünüyorum tabi ki tekrar söylemekte fayda var etik ve kurallarımıza uyan bir davranış değildir.
İyi Forumlar.
 
Son düzenleme:

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,355
2,535
Bu tür davranışlar tamamen suçtur. Diğer arkadaşların dediği gibi, bu durumu yetkili makamlara bildirmek en doğru hareket olacaktır. İnternet üzerinde kimlik tespiti yapacak kişiler aramak yerine yetkililerle iletişime geçmek daha güvenli ve etkili bir yöntem olacaktır.
 

regoxdd

Yeni üye
4 Ağu 2022
38
2
Kişiyi bulmak için illegal yollarda var tabiki ama benim düşüncem Twitter veya İnstagram adreslerinden'de kişiyi bulmak mümkün ama illegale çok bulaşmayın başınıza iş gelebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.