İnstagram Güncel Revert Kırma Methodu

Vuanays

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
401
72
UZAY
giphy.gif


Merhaba Türk Hack Team Ailesi

Çoğu kişinin arayıp bulamadığı, güncel revert kırma methodunu anlatacağım bugün :))


dWHR1f.gif



Öncelikle bu anlatacağımı küçük hesaplarda deneyin, direk büyük hesaplarda denemeyin elinizi alıştırın küçük hatanız hesabın gitmesini sağlayabilir :))

İlk olarak hesaba girdiğinizde profili düzenle kısmından 2 kere mail değiştiriyorsunuz mailleri onaylamanıza gerek yok ama mailler fake değil, kendi girebildiğiniz mailler olmalı. Daha sonra kendi telefon numaranızı ekleyin ve vpn e bağlanıp hesabı chrome üzerinden şüpheliye düşürün, karşınıza sizin mailiniz ve telefon numaranız çıkacak mail adresine kod gönderin 10-15 saniye içerisinde kod mail adresinize gelecek o kodu kopyalayın ve hesaba ilk eklediğiniz maile girin email changed diye bir mail gelmiş olacak maile tıklayıp "secure your account here" yazısına tıklayın hesap kurucuya düşmüş olacak, adamın mailine kod gönderin daha sonra şüpheli yedirdiğimiz zaman kendi mailimize atıp kopyaladığımız kodu oraya yapıştırın, bu bilgiler sizin mi yazacak ekranda çıkan bilgiler sizin ise evet doğru seçeneğine tıklayın ve revert kırılmış olacak hesaba ilk girdiğinizde facebook'u kaldırmayı unutmayın :))​
Anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz


jQG9Gn.gif


Konumuz Bu Kadardı. İyi Forumlar
 
Son düzenleme:

Licky

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
284
5
İşe Yarıyor Kardeşim Bilmeyenlere Yararlı Olacaktır. Fakat Şu Ara Hesap Çalmak Mantıklı Değil 38 Çalışmıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.