// İnstagram Günde 2-3 Bin Takipci Kasma Hilesiz! │Videolu Anlatım │ Stajyer │ ツ //

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhaba Arkadaşlar. [Sosyal Medya] Üzerine yaptığım paylaşımlar sizin sayenizde çok hit almakta. Sosyal medya üzerinde paylaşım yapmayı biraz daha çoğaltıcağım. Bugünki konum İnstagramda hilesiz günde 2-3 bin takipci kasmak olucak. kesinlikle hile kullanmıyacağız.Fakat hile kullanmayın. Paneliniz varsa panelle hesaba takipçi attırmayın. Gerçekten ozaman hesabınız daha beter oluyor.


Sizin için 18 dakikalık bir video çektim. Bu videomda nasıl hızlıca instagram hesabınıza hilesiz takipçi kasabilceğinizi ele aldım.


İnstagramda takipçisi çok olan kişilere mesaj atmanıza gerek yok. bu tür geri takip taktikleriyle instagram hesabınızı mükemmel noktalara getirmeniz mümkün.Önemli olan emek vermeniz. Emekle bir insanın yapamıyacağı hiç birşey yoktur biraz emek ve biraz hırs olduktan sonra tamamdir.



Ben lafı fazla uzatmadan dün akşam çektiğim videoyu atıyorum. videoyu baştan sona izleyip mantığı anlayın. Zaten zor birşey değil her insanın yapabilceği birşey oldu ki siz hack platformunda zaman geçiriyorsunuz. Videoda anlattıklarımı uygulursanız günde 2-3 bin takipci kasmanız çok kolay olucaktır. Ben sıfırdan bir instagram hesabına 1 haftada 37 bin takipci kastım hilesiz. Sizde bu şekilde ilerliyerek takipci kasabilirsiniz.günde 1 saat videodaki gibi kasmanız yeterli olucaktır vaktiniz varsaa 5-6 saat ugraşarak 7-8 bin takipci kasabilirsiniz.





[ame]https://www.youtube.com/watch?v=TiGe9xOTkdo&feature=youtu.be[/ame]





Dipnot: Yüklediğim Video & Kanal Bana Aittir.Videoyu 480P İzleyiniz & Daha net anlamanız için Videoyu sesli çektim. Baştan sona videoyu izlemeden lütfen kasmaya başlamayın.



Bu tür paylaşımlarıma ilgi gelirse Sosyal Medya Platformlarında herkesin kolay kolay bilemiyceği şeyleri paylaşıcağım.




thtson2.png
 

Bykemalaslan

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
542
0
Hatay
O 114 k yi panelden mı attın yoksa bu şekilde mı yaptın
Ayrıca bu şekilde instagram engel atmıyor mu bir süreliğine
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.