Instagram hacking yöntemleri nelerdir?

mihrez06

Yeni üye
5 Haz 2022
10
3
Görüldüğü gibi böyle şeylerde yeniyim brute force ve phishing yöntemlerini biliyorum sadece ve forumdan gezip de anladığım kadarıyla BF artık pek de işe yarayan bir yöntem değilmiş.
Başka yöntemler var mıdır? onun haricinde başlangıç birisine verilecek tavsiyelerinizi bekliyorum
 

KerataKurt

Yeni üye
16 Ocak 2021
15
8
Instagram için bruteforce yıllar önce kaldı zaten şimdi 3-4 defa şifreyi yanlış deneyince engel yiyor sosyal mühendislik önemlidir ve phising:)
setoolkit İle instagram clonlarsın Fake eposta ile hedefe Mesaj atarsın İnstagram Şifrenizi degismeniz Gerekiyor Gibi Güzel bi Senaryo yazarsın sanki instagram dan eposta Geliyormuş gibi Yerse Linke Tıklar Senin Clonladıgın instagramda giriş yapmak için kullanıcı adı ve sifre girer Sende sifreyi öğrenmiş olursun
 

codetains

Üye
14 Ocak 2018
88
24
Görüldüğü gibi böyle şeylerde yeniyim brute force ve phishing yöntemlerini biliyorum sadece ve forumdan gezip de anladığım kadarıyla BF artık pek de işe yarayan bir yöntem değilmiş.
Başka yöntemler var mıdır? onun haricinde başlangıç birisine verilecek tavsiyelerinizi bekliyorum
sosyal muhendislik yontemlerini deneyebilirsin. sosyal muhendislik yontemlerini kullanarak phishing yapmanı oneririm. forumda bazı konular mevcut veya fiziksel olarak telefonuna rat kurmayı deniyebilirisin (tabiki kurbanın telefonuna erişimin varsa )işine yarıyacak foruma ait bazı linkler ekliyorum.

İnstagram Phishing Nasıl Yapılır ?/ HiddenEye - Blackeye / + Sosyal Mühendislik (Detaylı)
SOSYAL MUHENDİSLİK NEDİR
ANDROİD RAT VE KULLANIM HAKKINDA
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,464
2,635
Merhaba Değerli Üyemiz, sosyal mühendislik ve phishing saldırılarından yana bazı yöntemler var. Ama bunun bir siber Suç olduğunu unutmayın. Peki hesap çalmak için ne tür yöntemler vardır?

1. Virüs ile çalmak: Eğer bu virüs işlerinde uzmansanız bir virüs üreterek hedef kişiye atabilirsiniz. Hedef kişi virüsü açtığı zaman cihazın içine sızıp hesabı çalbilirsiniz. Ama bunu faklı bir şekilde yapmamız gerekmektedir.

2. Sahte mail ile çalmak: Hedef kişiye bir mail atarsınız örneğin Hesabınızın şifresini değiştirin. Bu sefer hedef şifreyi değiştirdiği zaman şifre size gelir. Bu sayede şifreyi öğrenmiş olursunuz.

Bu türlerde yöntemlerde vardır. Ama tekrar hatırlatayım, bu bir siber suçtur 3 yıla kadar hapis cezası verilmektedir.

İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.