Çözüldü instagram hesabı çalındı

Strex

Üye
11 Ağu 2022
136
29
Hocam işiniz zor hemde çok eğer 2 adımlı doğrulama yoksa brute-force deneyebilirsin ama varsa instagrama destek atabilir ticket açabilirsin ama genelde ticket bakmıyorlar
 

ezel19823

Yeni üye
31 Ocak 2019
25
1
Nasıl yaptılar ? sizinle irtibatamı geçtiler ? Siteyemi yönlendirdiler ?
neyse boşverin bu konuyu daha fazla kurcalamayalım çünkü bu işi daha güvenilir uzman birisine bıraksak daha uygun olabilir bence unutun gitsin hem benim daha önce birisi facebook hesabımı çalmıştı fakat geri almayı beceremedim o yüzden geçmişte olan geçmişte kalır biz geleceğe bakalım derim yani
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Ekibi Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,084
4,077
Merhaba,
Çalınan Instagram hesabını geri almak için bırakacağım bağlantılar üzerindeki verilen adımları takip edip yardım alabilirsiniz. Hesabınızı geri alabildiğiniz zaman hesap güvenliğinizi sağlamak için iki faktörlü doğrulamayı açmayı unutmayınız.

Ekstra olarak

[email protected]

[email protected]

Ve

[email protected]

mail adresleri üzerinden instagram ekibinden yardım talep edebilirsiniz.

İYİ FORUMLAR...




 

Sokrat_ART

Üye
30 Kas 2021
227
204
Antalya
Hesabı geri almanız ne yazık ki zordur method kullanarak hesabı kapatabilirsiniz. İnsanlar uyanmaya başladı hesaplar çalındıktan sonra geri alınmaması için kullanıcıların es geçtiği güvenlik aşamalarını da açıyor. Geçmiş Olsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.