İnstagram hesabı nasıl hacklarım

xKemikkiran

Katılımcı Üye
22 Haz 2020
471
227
Zararlı yerlerde - Aydın
Merhaba hocam
Başlıca yöntemler :

1-Phising
2-Brute force
3-Sosyal mühendislik

Phising: Mail veya mesaj yoluyla Sahte bir hesap giriş ekranı oluşturulur ve oraya girilen bilgiler saldırgan ulaşır. Ancak bilgilerin girilmesini ikna etmek ve güven kazanmak kolay değildir.

2-Brute Force: (Kaba kuvvet) toollar ile (örn. Hydra önerebilirim) ayrıca bir wordlist (eğer şifre zayıf ise hazır wordlistleri ile kırılabilir) ancak şifre güçlü bir şifre ve kişisel bilgi içeriyorsa bazı toollar (örn. cupp) kişisel bilgileri girerek kişiye özel wordlist oluşturur.

İyi günler
 

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,748
407
Kainat
Arkadaşlar instagram hack konusunda birkaç bilgi verirmisiniz yada yardım edermiziniz?
Merhaba,
Aslına İnstagram hesabı hacklemek herkesin merak ettiği ama cevabı alınca kimsenin yanına yaklaşmadığı ve hazıra konmak istediği bir konudur. Çünkü aşağıda vereceğim çoğu hacking türleri zamana bağlıdır. 4-5 dk ile bir İnstagram hesabı ele geçiremezsiniz.

1) Phishing Yöntemi
2) Sosyal Mühendislik(Aslında phishingte smye girmekte)
3) Brute-Force(Kaba Kuvvet saldırısı/ yani sizin belirleiğiniz şifreleri tek tek sistem üzerinde deneme denilebilir)
4) Fiziki olarak sisteme erişerek şifreyi bulmak.
 
13 Mar 2021
93
20
Merhaba değerli üye,
Bunun için en etkili yöntem sosyal mühendisliktir. Yani karşıdaki kişiyi kandırarak onun hesabını ele geçirmektir. Onun dışında pishing ve brute force yöntemleri ile de hesap çalabilirsiniz. Bu yöntemleri daha detaylı araştırarak öğrenebilirsiniz.
İyi forumlar.
 

Toolbrowser

Uzman üye
10 Tem 2021
1,064
649
43
Brute Force Kaba Kuvvet Yöntemiyle Password Çözmek bazen günler alır bazen aylar alır. Sosyal Mühendislikte yapabilirsin. En etkili yol sahte bir pishing url adresine onu yönlendirmek. Tıklayacak ve bilgilerini girince kullanıcı adı ve password bilgisi eline geçecek. shellphish github ta araştır. shellphish öneririm. Selamlar
 

Air Raid

Üye
17 Tem 2021
145
39
Selam Aleyküm
değerli üye:
ınstagram hackleme yöntemleri şunlardır :
1-Phising
2-Brute force
3-Sosyal mühendislik
4-trojen virüsü gibi virüsler le
hackleyebilirirsin iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.