İnstagram Hesabınıza Bakanları Görme

yoktur

Katılımcı Üye
23 Mar 2007
569
0
Nasıl Bu kadar emin olabiliyorsunuz neden olmasın bu arkadaş gibi en az binlerce insan düşünmüşdür aralarında mutlaka bunu merak edip kurcalayan bu işlerden anlayan çıkmıştırda eminim bundan
dostum araştır bulursun

https://www.instagram.com/developer/ Çünkü Instagram API'de böyle bir call yok, sisteme sızıp loglara erişmek dışında bu bilgiye ulaşmanın yolu da yok. Sisteme sızılsa sızan kişinin sadece bu bilgiye bakıp çıkma ihtimali de yok.
 

Umutarslan

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
439
0
İnstagramı bilmiyorum ama facebookta profiline bakan olursa arkadaş önerme listeerine çıkabiliyor. Yani facebookktan profiline kim bakmış anlayabilirsin. Geçen sene sahte hesabımla asıl profilime bakmıştım. Sonra asıl profilimde arkadaş önerme listesine baktığımda sahte hesabım ilk sıradaydı :trl
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Hopps. Instagramda şuan boyle birşey (yok.) Ha zamaninda bazi eklentiler ile bakabiliyorduk ne kadar olumlu-dogru gosterdigini bilemesekte vardi eklenti. Lakin şuan boyle birşey yok. Ama sen yinede bi yabanci formlarin eklenti kisimlarini araştir bakalim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.