Instagram Hesap çalma

Enesknkx

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
331
49
Komutanlarim Devrelerim imstagram profilinde e posta yaziyor ya iletisim icin mesela #cosmetics oradaki profilde eposta uaziyor onunla nasik calinir
 

BySyraX

Yeni üye
2 Kas 2019
3
0
Sanal
1.Yöntem =Hesaba bağlı Mail'e Phishing dediğimiz sistem ile kendi hazırladığın fake Taslakları ve Scriptleri (örnek= İnstagram Mavi Tik , Telif , Şifre Yenileme , İnstagram Mail Doğrulama ) gibi atarak kendi açtığın instagrama benzer fake sitende ki (site açma için : domain , hosting , ssl gibi konular forumda mevcut.) dediğim gibi fake sitende txt'ye düşürmesini sağlayabilirsin. Bu tarz konular forumda döküman döküman bulunmaktadır araştırıp faydalanabilirsin.

2.Yöntem =Eğer ki hesaba bağlı olan mail fake ise aynısını açıp " İnstagram Şifre Yenileme " Bölümünden açtığın maile şifre yenileme taslağı gönderip çalabilirsin.

3.Yöntem =Mail üzerinde Brute Force (Kaba Kuvvet Saldırısı) dediğimiz sistem ile şifre deneme yanılma yöntemi ile günlerce,haftalarca deneyip maile girebilirsin ve " İnstagram Şifre Yenileme " yerinden maile taslak atabilirsin. Aynı işlemi hesaba da yapabilirsin.

Yani bu sistemler popüler sistemler bunlarla deneyip çalabilirsin . Benim tavsiyem Türk hesaplarında denememendir. Kanun gereği kurallara uymassan para cezası veya hapis cezasına çarptırılabilirsin. Yabancı hesaplarda deneyebilirsin yani onlarda sıkıntı çıkmama ihtimali %15 gibi gibi neyse diyeceklerim bu kadardı emeğe saygı olarak teşekkür ederseniz çok mutlu olurum :)

İyi Forumlar :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.