Instagram hesap kapatma

Sohex

Üye
16 Haz 2020
124
3
2016 14k hesaptan 360 takipcili hesaba taklit atıyorum pp biyo herşey aynı fakat kapanmıyor nedeni ne olabilir
 

"Kayra

Uzman üye
10 Ara 2017
1,666
214
AK-47
Merhabalar Taklit dönemsel olarak çalışmakta veya çalışmamakta bu şuanki süreçte taklit fix durumundadır takilte yanıt gelmemesi normaldir.
Bunun dışında siz belirtmememişsiniz ama eğer yanıt geliyorsa taklit şartlarında 20k üstü olması gibi medyada bir kural bundan dolayı da kapanmıyor olabilir.
 
Son düzenleme:

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhaba,

Çoğu yerde yüksek takipçili bir hesaptan, düşük takipçili hesaba taklit şeklinde bildirince kapanacağı yazmakta ancak taklit olarak bildirme döneminin ilk zamanlarında böyle bir konu söz konusuydu. İnstagram algoritmalarının gelişmesi, güncellenmesi ile kolay bir şekilde artık hesaplar kapanmamakta. Tabi ki bu hususlar hesaba göre değişiklik göstermektedir. Kesin çözüm olmamakla beraber birden fazla hesaptan taklit olarak bildiri yapabilirsiniz.
 

Menrva

Üye
1 Nis 2020
152
3
2016 14k hesaptan 360 takipcili hesaba taklit atıyorum pp biyo herşey aynı fakat kapanmıyor nedeni ne olabilir

İnstagram algoritması biraz farklı çalışıyor. Pp ya da biyo o hesabın açılmasından sonra değişim yaptıysan etkili olmuştur.
Geri dönüşte cevap olarak verdikleri yanıt ne oluyor? Onu yazarsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi değişik sebepleri var sorununu tam anlayamadım ama ihlali dene.
Ya da VPN kullanarak, kapanmasını istediğin hesaptan daha önce tarihli açılmış hesaplarla taklit formu atmanı tavsiye ederim..

Taklit formu doldurup dene.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.