Instagram İhlalden Kapanan Hesap

picaron1

Yeni üye
27 Mar 2022
11
3
arkadaşlar merhaba çok ihtiyacım olan bir konu değinmek istiyorum hesabım ihlalden kapatıldı , açabilecek veya bana açmayı öğretecek biri var mı acaba
lütfen çok ihtiyacım var hesabım önemli benim için, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :)
 

BU03

Yeni üye
30 Eyl 2022
20
4
Türk hack team
  1. Instagram uygulamasını açın, kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp giriş yapın.
  2. Hesabınızın kapatıldığına dair bir uyarı göreceksiniz. Gelen uyarıdaki Daha Fazla Bilgi Al seçeneğine dokunun.
  3. Daha sonra bir bilgi metninin yazdığı bölüm gelecek. Buradan “bize bildirin” seçeneğine dokunun.
  4. Bir sonraki adımda kapatılan instagram hesabı için itiraz formu karşınıza gelecek.
 

BU03

Yeni üye
30 Eyl 2022
20
4
Türk hack team
  1. Gelen formda sizden bazı bilgiler isteyecek. İstenen bilgileri eksiksizce doldurmanız gerekiyor. Ad-soyad, kullanıcı adı, telefon numarası gibi bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra aşağıdaki kutucuğa itirazınızla alakalı açıklamayı mutlaka yazın. Oraya şunu yazabilirsiniz:
    “Instagram hesabım kapatıldı. Hesabımın Instagram topluluk kurallarını ihlal etmediğini düşünüyorum. Kapatılan Instagram hesabımla alakalı yardımınızı acil bekliyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.”
  2. Kapatılan instagram itiraz formunu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra Gönder butonuna basın.
  3. Gönderdikten sonra mail adresinize gelecek olan mesajı bekleyin. Muhtemelen Instagram size bir kod verecek ve bu kodu bir kağıda yazıp resminizi çektikten sonra e-postayı yanıtlamanız istenecek. Mail adresinize gelen önergeleri tamamlayın.
En fazla 1 hafta içinde olumlu veya
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.