Instagram Kapanan Hesap Acilirmi

GetSmart

Üye
29 Tem 2017
73
0
öncelikle merhabalar
dün instadan biri ile tartistim kullanici adimi almak istiyen birisi vermicegimi soyledim ve hesabin kapanacak dedi okey dedim ve kullanici adini yeni bir hesaba aktarip o hesabi dondurdum.
hesabim simdi kapandi nasi kapandigina gelirsekte adamlar yabanci ulkedeki bir mavi tikli kullanicinin hesabini ele gecirmisler ve o hesaba benim profilimin aynisini yaparak beni taklit ediyor diye sikayet etmisler ve cogu kisinin hesabini kapatiyorlar simdi seyda erdogan gibi birinin hesabini kapatiyorlar
benim bu hesabi geri acma sansim varmi ?
 

stalwartx

Yeni üye
1 Şub 2019
4
0
imkansız yoktur forum basabilirsin instagrama kimliğini isteyen bir eposta gelecektir fotoğrafla çekip atabilirsin açılır 24 saate Çıplaklık müstechen içerik şiddet uyuşturucu madde özendirme gibi suçlardan kapanırsa açmazsın iyi forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.