İnstagram mesaj banı nasıl kaldırılır?

Enver Yıldırım

Yeni üye
23 Ağu 2022
11
0
Sivas

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,405
2,596
Verdiğim linke tıklayın ardından dosya yükleme kısmından dosyayı seçin ve yükle diyin. Size üç adet link verecek. Üçüncü linki yani "Forumlar BBCODE"' linkini kopyalayın ve buraya yapıştırın.
 

ANKA1034

Katılımcı Üye
26 Haz 2020
304
51
Arkadaş atmamış ama ben aklımda ki fikri söyleyeyim yine de.

- DM'den gönderdiklerinden dolayı birisi seni şikayet etmiş olabilir.
- Yorumlara yazdığın herhangi bir küfür, argo veya müstehcen içerikli bir yorum yapmış olabilirsin.
- Ya da birisi senin hesabını şikayet edip durdu.

Bu tarz bir kaç tane daha sebep olabilir. Emin değilim. Uyarıyı görmeden de konuşmak çok doğru olmaz ama eğer şikayet edilmişsen bunlar gayet normal. Yapman gereken İnstagram'a form göndermek olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

Aldığın uyarının ss'ini atmayı unutma!!
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,405
2,596
Anladım, şimdi mesela örnek veriyorum siz birine kötü bir söz ya da +18 bir paylaşım gönderdiniz diyelim. Instagram attığınız her mesajı inceler. İhlal varsa sizi kısıtlar. Burada ise dediğim olay gerçekleşmiş ve topluluk kurallarını ihlal ettiniz. Eğer derseniz ben hiç öyle bir mesaj atmadım o zaman itiraz etme hakkınız bulunmakta.

Peki, ne yapabilirsiniz?

- İnfaz ekibine başvurun: Eğer Instagram'ın kurallarınıza karşı çıkmadığınıza eminseniz ve yanlışlıkla hesabınızı banlandığını düşünüyorsanız, Instagram'a başvurabilirsiniz. Bu durumda, Instagram İnfaz Ekibi'ne açıklama yapmanız ve probleminizi tam olarak açıklamanız gerekir. İnfaz ekibi, durumu değerlendirecek ve gerektiğinde hesabınızı açacaktır.

- Destek ekibiyle iletişime geçin: Hesabınızı açmak için Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Bunun için Instagram uygulamasına erişin ve profil simgenizi tıklayarak ayarlar bölümünü açın. Buradan “yardım ve destek” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Daha sonra yardım konusunu seçip “Diğer sorunlar” adlı başlığı seçerek, ban sorununuzu iletin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.