İnstagram Para ödemeden reklam verme

MRDizzy

Katılımcı Üye
17 May 2018
857
2
İnstagramda para ödemeden reklam verebiliyormuyuz sponsorlu olarak çıkanlar gibi.
2- Postlara nasıl beğeni kasabilirim nasıl insanlar beğenebilir postlarımı ?
 

SP

Deneyimli Moderatör
29 Eki 2018
2,745
628
İnstagramda para ödemeden reklam verebiliyormuyuz sponsorlu olarak çıkanlar gibi.
2- Postlara nasıl beğeni kasabilirim nasıl insanlar beğenebilir postlarımı ?

1. Sorunun cevabı: Parasız sponsorluk olmaz diye düşünüyorum ,cc ler dışında, o da illegal.
2. Sorunun cevabı: Postlara instagram beğeni panelleri dışında, gerçek beğeni istiyorsan güzel paylaşımlar yapman önemli. Hashtaglar ekleyebilirsin # gibi
 
Son düzenleme:

umutgokmen

Üye
24 Ağu 2017
65
0
İstanbul
Ben para vermeden yapmıştım kartını 0 lıyorsun instgaram hesabına birtane facebook sayfası açıyorsun daha sonra reklam veriyorsun 0 tl olsa bile izin veriyor reklama facebook sayfasından dolayı.
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Ücret ödemeden reklamı sponsorluya aktarmanın imkanı yok. Karşılıklı profil paylaşımı gibi teknikler ile küçük çaplı bir şeyler yapabilirsiniz. Beğeni içinde panel kullanabilirsiniz. Beğeni servisleri aracılığıyla postlarınıza beğeni atabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.