Instagramdan Para Kazanmak

emirhansari1

Yeni üye
11 Mar 2019
31
0
Kayseri
Selamlar şimdi merak ettiğim bir şey var bir çok insan para karşılığı hesap kapatıyor hesap açıyor vb sosyal medyada işler yapıp güzel paralar kazanıyorlar ben daha 16 yaşındayım bu tarz şeyler yapıp kendi harçlığımı çıkartmak istiyorum bunu yapmak kolay mı öğretecek birisi var mı yardımcı olur musunuz lütfen ben de yapmak istiyorum.
 

Patrick Jane

Uzman üye
1 May 2019
1,499
3
Cehennem
Evet böyle yapanlar var.
Burda en önemli faktör reklamdır.
Reklamını iyi yapcaksın.
İnsta,facebook gibi yerlerden değil de telegram , discord gibi yerlerden reklam yapacaksın.

Ama ben böyle işlere girmeni tavsiye etmem.
Daha kolay para kazanılacak yöntemler var.
 

SiyahYunus

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
560
2
Mesela nasıl para kazanabilirim kanka yardımcı olur musun biraz

Bug Bounty adlı bi sistem var tavsiye ederim. Hem yasal olarak hack yapmış oluyorsun (Belirli Kurallar İçinde) Hackerone, BugCrowd gibi bu işi ticarileştirmiş websiteleri mevcut. bunlara kaydolarak yasal hack yapabilirsin. XSS Açığı bile 150 dolar dan başlıyor. Bence Bi araştırmanı tavsiye ederim. Eğer Başlamazsan bile bilgi sahibi olmuş olursun. İyi Forumlar Dilerim .
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Instagram'da birçok para kazanma yolu mevcuttur fakat yinede eğerki bahsettiğin şekilde para kazanmak istiyorsan elinde sağlam hesaplar olmalı çünkü taklit gibi yollarla hesabı kapatıcaksın eğerki elinde sağlam hesaplar varsa reklama odaklan reklamını güzel yaparsan rahatça para kazanırsın.
 

CryptoCoder

Katılımcı Üye
6 Ağu 2015
756
3
İnstagram hesap kapatma dediğiniz şey programla vb.vb. olmuyor bilgilendirmek istedim.(Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz) para karşılıgı hesap kapatanların geneli hangi hesap kapatılacaksa o hesaba bir sürü spam atıyor,attırıyor ama bu yöntem kesin bir çözüm değil ileri zamanlarda hesap sahibi hesabı tekrar açtırabiliyor.Örnek vermek gerekirse "Taha Duymaz" hesabına bir sürü spamlar atılmıştı hesabı 2 hafta boyunca kapalı kaldıktan sonra tekrar açıldı.
 

SiyahYunus

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
560
2
SiyahYunus
Adamlar zekasıyla hareket ediyor amaç bize para kazandırmak değil ki her neyse,

emirhansari1
Html css öğrenip site kurabilirsin veya youtube üzerinden video paylaşıp para kazanabilirsin zordur ama yapacak bir şey yok.

Ben Demek İstediğini Anladım Arkadaşın Ancak, bu tür işler yaparak para kazanmak yerine alternatifini sundum. Demem o ki, instagram kapatma falan boş iş hem o instagram kapatma denilen iş öyle program vs gibi şeylerle olmuyor. Açacaksın 15 tane hesap olmadı 20 açtın diyelim. Ona da eyvallah kapattın hesabı eline ne geçecek? Yani zaman en değerli şeydir giden zaman gelmiyor. İnstagram hesabını şikayet edip kapatarak eline birsey geçmeyecek. Ancak bu tür işlere girersen (Bug Bounty vb. vs) kendini test etmenin yanında kendine belli bir miktarda da para akışı sağlamış olacaksın. Benim Sana tavsiyemdir. İyi Forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.