İnstagramımı dondurdum kendi kendine kapanmış

rotein

Yeni üye
29 Eki 2018
19
0
Merhaba arkadaşlar instagram da ki hesapımı 3 ay önce dondurmuştum şimdi tekrar açmak için girdim kullanıcı adımı yazdım ileriye bastım böyle bir hesap bulunamadı yazıyor o kullanıcı adıylıyla yeni bir hesap açmak için giriyorum ve böyle bir isim kullanılıyor yazıyor napmalıyım
 

es26es999

Üye
30 Haz 2018
196
0
Eskişehir
Selam Dostum:
Öncelikle şifreni ve eposta biligilerini biliyor musun eger biliyorsan şifre unuttum diyerek alabilirsin fakat bazen kimlik isteyebilir !
 

ResCH

Üye
17 May 2018
68
0
Markos Team
Kardeşim şifren yanlıştır ha bide ben 1 ay donuk kalan hesapların silindiğini biliyorum tam doğrumu emin değilim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.