İnstgram Güvenlik e-postası

ismail erunali

Yeni üye
7 May 2020
33
1
JÜPİTER
İnstagram hesabım birdenbire boyle oldu. Zamanında hesabı temp mail ile açmıştım sonra maili değiştirdim
hesabımı nasıl kurtarabilirim

c7tk8am.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Merhaba, geri kurtarma seçeneğiniz yok fakat önceden cihazınıza tanımlıysa hesap şifremi unuttum dan gelişmiş seçeneğinden cihazınızı tanımlatıp kurtarım yapabilirsiniz. Ayrıca telefon numarası ekliyse farklı yol dene seçeneğinden kurtarabilirsiniz.
 

ismail erunali

Yeni üye
7 May 2020
33
1
JÜPİTER
Merhaba,

Instagram ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Hesabınıza tekrar ulaşmanıza yardımcı olmak için şu bilgilere ihtiyacımız var:

1. Hesabınıza erişebildiğiniz son tarihi ve erişimi nasıl kaybettiğinizi de içerecek şekilde, karşılaştığınız sorunun kısa bir açıklaması.

2. Hesabınız için kaydolurken kullandığınız e-posta adresi veya cep telefonu numarası.

3. Hesabınız için kaydolurken kullandığınız cihaz (ör. iPhone, Android, iPad, bilgisayar). Bilgisayarda veya tablette kaydolduysanız kaydolurken hangi işletim sistemini (ör. Windows, MacOS, Linux) kullandığınızı da lütfen belirtin.

4. Destek talebinde bulunduğunuz hesabınızda önceden kullandığınız tüm kullanıcı adları.

Bu bilgiler elimize ulaşana dek size yardımcı olamayacağımızı lütfen aklınızda bulundurun. Hesabınıza giriş yapma hakkında yardım için ayrıca Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz:
boyle dedi :/
 
29 Şub 2020
86
1
NZ Auckland
Merhaba


İnstagram ile iletişime hızlı geçmek için ip avrupa da bir ülkede olarak göstermelisiniz, mail atarken dikkat etmeniz konu ise hesabınızın kullanıcı adını düzgün bir şekilde yazmanız gerekmektedir. yazacağınız dil elbette ingilizce olmalı çünkü yabacı medaratörler ilgilenecektir. sorunlarınızı bu şekilde daha hızlı çözebilirsiniz..


Saygılarımla
 

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,864
610
Merhabalar ;

İnstagram help mailine ulaş eğer türkçe olarak kapanmaz ise farklı dillerde dene açılacaktır , sorununu kısa bir dille değil orta güzel bir metin ile yaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.