İnstgram hesabına nasıl sızabilirim?

kerimemin

Yeni üye
15 Eki 2022
2
0
Bana özelden küfür eden birisi var ve onun hesabına sızmak istiyorum hesabına şimdilik spam attım, hesabına sızmak için ne yapabilirim?
 

xpashax

Katılımcı Üye
30 Nis 2023
317
96
Her yerde
kurulumu varmı ya ben bulamadım veya anlatabilirmisiniz
Reis bu konudan kurulumunu yapabilirsin
Bu arada bu konu 3 sene önce açılmış sıkıntı olursa söylersen yardımcı olurum.

Web site yapmayı biliyorsan mesela sahte instagram gizli hesap görme sitesi yapıp. Kullanıcının hesaplarını böyle çalmak daha mantıklı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

c3llpac

Yeni üye
14 Eyl 2022
4
0
Reis bu konudan kurulumu yapabilirsin
Bu arada bu konu 3 sene önce açılmış sıkıntı olursa hemen söyle yardımcı olayım.
Web site yapmayı biliyorsan mesela sahte instagram gizli hesap görme sitesi yapıp. Kullanıcının hesaplarını böyle çalmak daha mantıklı.
maalesef web site yapmayı bilmiyorum :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.