İntagram ve tiktok ücretsiz bot takipçi yollama

hyper_08

Yeni üye
1 May 2023
2
0
Merhaba, Öncelikle konuyu doğru yeremi açdım emin değilim, yeniyim alışmaya çalışıyorum.

İnstagram ve Tik Tok için ücretsiz takipçi yollamak mümkünmü acaba?

Mümkünse nasıl yapılıyor Yardımcı ola bilirmisiniz?
 

AhmedE

Üye
10 Haz 2023
139
61
Area 51
Olabilir Ama Büyük İhtimalle Çoğu Sahtedir ve Hesabını Kötü Etkileytebilir. Ama Eğer Çok Hesabım Varsa ( Örneğin 50 ) Hesapları Tek Tek Tool'a Bağlayıp Hesaplarda Giriş Çıkışla Uğraşmadan Tek Tıkla Takip Ettirebiliyorsun.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Deneyimli
8 Eyl 2021
3,481
2,652
Merhaba, evet bu bazen mümkün olabiliyor. Bunu yapan kişiler genelde belli bir ücret karşılığında yapmakta. Ama şöyle bir durum var. Diyelim ki takipçi attınız ama size hiçbir faydası olmayacaktır. Aksine hesaba zarar verebilir. Çünkü gelişen teknoloji ile bot takipçiler algoritma tarafından tespit ediliyor. Hesabınıza keşfet engeli hatta hesabı kapatmaya kadar gidebiliyor. Size önerim para vermek ya da ücretsiz yapmak yerine doğal yollardan takipçi kazanın. İyi forumlar.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
995
Merhabalar

bedava olarak aratırsanız karşınıza bir çok site çıkacaktır dikkat etmeniz gereken şey sahte bir hesap açıp o hesap üzerinden kendinize takipçi yollamanızdır yoksa 10 takipçi kazanır 100 kişiyi takip edersiniz yani bir nevi hesabınız başka insanları takip etmek için kullanılanabilir.

İyi Forumlar
 

CH

Uzman üye
28 Ocak 2019
1,966
907
Siber
Bot takipçi, izlenme vs gönderebilirsiniz fakat bunlar sağlıklı olmayacaktır. Bazı servisler giriş yapmadan bu hizmet sağlıyor fakat bazıları ise gönderim için giriş yapmanızı istiyor. Gönderim gerçekleşse dahi sayısı sizi asla tatmin etmeyecek ve bot hesaplar olduğundan hesabınız riske girecektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.