İnternet Cafe programı hk.

MD6

Üye
1 Ara 2018
158
0
CyberWarrior
Ben toplu olarak bi' internet cafeye RAT attım. Bi' spread yöntemiyle bi' masadan tüm masalara atabildim. Sonra yöneticisi bi' masada yetkili şifresi girdi, evde buldum şifreyi. Benim sorum; yetkili şifresini girersem log gidebilir mi anamasaya? Giderse nasıl gidiyor? Anlık mı yoksa kayıtlı olarak mı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
318
Türkiye
Bu log sistemine CafePlus, Akinsoft isimleri veriliyordu sanırsam. Anlık bildirim gideceğini sanmıyorum. Ancak yetkili girişlerini kaydeden bir log yazılımı olabilir. Farklı bir giriş yapılıyor mu diye illa ki tedbir alınmıştır.
 

0NLY4ME

Katılımcı Üye
9 Tem 2019
337
0
UDC Area
Yönetici girişi sağlandığından bildirim gitmez. Bildirimin gitmesi için açma isteği göndermelisin ki yönetici olarak girince zaten kendin açmış oluyorsun. Log kısmına gelince, log tutsa bile sahipler bunu anlamazlar.
 

candalgc

Üye
20 May 2018
172
1
Yetkili şifresi ile giriş yaptıgın an ana makinede görülüyor ancak bildirim gitmez ama internet kafe işleten bir adam çok rahat bir şekilde bunu fark edicektir çünkü
yönetici şifresi ile giriş yapılan makinelerde program kendini farklı bir logo ile belli ediyor
 

ulus13

Üye
16 May 2013
53
0
Saraybosna
Haberi olur eğer aynı ağ üzerinde iseniz. Ama yetkili açtıktan sonra akınsoft un ayarlarından serverdan çık sekmesi var oradan çıkarsanız yaptığınız hiçbir işlemin log kaydı tutulmaz.
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
324
Ben kendimi bildiğimi söyleyeyim şimdi pan cafe üzerinden örnek vericem normal istek atma üye girişi ve yönetici girişi bunlar yapıldığı zaman hem panelde bildirim olarak gözükür hem terminal kısmına yazı olarak gelir ve loglara kaydedilir diye biliyorum. Fazla riske girmeni de tavsiye etmem.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.