Internet hızı

cmylmz0699

Üye
17 Mar 2018
94
0
Arkadaşlar ben türk telekom net kullanıyorum int bu ay aşırı yavaşladı müşteri hizmetleri normal birsey yok dediler ama zula da vb oyunlarda ping degeri 4150 buluyor ne yapabilirim yardım edermişiniz
 

Greendex

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
752
3
Genel Olarak Tüm İnternet Servislerinde Bu Durum Mevcuttur.

(ORN:Turknet,Vodafone)

Türknet zaten Türk Telekom altyapısını kullanır, Vodafone da aynı şekilde. Eğer Türknet'in YAPA adındaki altyapısı varsa ping uçar zaten. Vodafone için de; Eğer kendi altyapıları yoksa Türk Telekom üzerinden hizmet verirler. Bir şey değişmedi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.